Onbeperkt tijdschriften lezen online

Onbeperkt tijdschriften lezen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Ben jij op zoek naar een manier om onbeperkt tijdschriften te lezen? Dan heb je net op de juiste link geklikt. Er bestaan tegenwoordig namelijk allerlei interessante opties voor het lezen van online magazines. In dit artikel vertellen wij je hier graag wat meer over!

Want waarom bestaat zo’n online tijdschriften catalogus eigenlijk? Hoe krijg je toegang? Welke opties zijn er? En welke voor- en nadelen zijn er allemaal?

Het antwoord op al deze vragen en méér, je leest het hieronder!

Waarom onbeperkt tijdschriften lezen online?

We leven momenteel in een drukke wereld waar meestal maar weinig tijd is voor een momentje ontspanning.

Heerlijk even lekker relaxen op de bank met een stapel tijdschriften. Helaas zit dat er voor veel mensen niet altijd in vanwege tijdsgebrek. Zo’n service waarmee je onbeperkt tijdschriften kunt lezen op je smartphone of tablet is daarom ideaal, voor als je hier regelmatig niet aan toekomt.

Onbeperkt tijdschriften lezen online

Het maakt namelijk niks uit waar je bent op dat moment. Je hebt die zware stapel tijdschriften zo namelijk altijd binnen handbereik. Daarbij komt dat je zo ook meteen beschikt over de nieuwste editie van tijdschriften.

Dankzij jouw keuze voor een digitaal abonnement denk je ook direct een beetje aan de natuur. De stapel gedrukte tijdschriften is namelijk verleden tijd.

Ben je als lezer echt nieuwsgierig naar een degelijk blad, kijk hier! Bij deze 3 zit een gratis proefperiode en elke variant kun je makkelijk opzeggen. Aangezien dat niet altijd mogelijk is, vinden we dat qua service bijzonder mooi.

Beoordeling:
4.4/5
beoordeling:
4.4/5
Beoordeling:
5/5

Onbeperkt toegang tot digitale tijdschriften catalogus

Daar staat een kleine maandelijkse vergoeding tegenover. Dit zeggen we er maar direct even bij. Zo’n digitale catalogus gratis aanbieden zou voor veel journalisten en schrijvers de ondergang betekenen.

Onbeperkt tijdschriften lezen online

Door middel van een app die te downloaden is in de App Store van Apple. Of de Play Store van Google. Vervolgens maak je een account aan en je kunt direct van start binnen de lees app.

Vaak zijn de eerste maanden gratis, vervolgens kost zo’n abonnement je ongeveer een tientje per maand. Wat zeker in vergelijk met een normaal abonnement op één tijdschrift, eigenlijk best wel meevalt.


Misschien ook interessant:


Welke online tijdschrift abonnementen zijn er?

Voor het gemak houden we het in dit artikel bij twee digitale tijdschrift abonnementen die je hier in Nederland kunt krijgen. Mocht je liever een gedrukt tijdschrift lezen? Daar schrijven we over in dit artikel!

Hieronder vertellen we even kort welke opties dit zijn en hoe je ze eventueel kunt uitproberen.

Eigenschappen abonnement van Readly

Dankzij het abonnement van Readly kun je onbeperkt tijdschriften lezen online op je smartphone of tablet. Mits deze natuurlijk wel beschikt over internet.

Daarbij heb je keuze uit méér dan 1.8000 tijdschriften die je kunt lezen, downloaden en bewaren op je mobiele device. Ideaal natuurlijk als je op een bepaald moment druk bent met andere dingen. Zo kun je ze namelijk op een later tijdstip offline lezen. Zonder internet!

Daarbij kun je de magazines bekijken op vijf verschillende apparaten. Over het algemeen is dan met één abonnement direct het hele gezin voorzien.

Onbeperkt tijdschriften lezen
Onbeperkt tijdschriften lezen online

Wat kost een Readly tijdschrift abonnement?

Een abonnement op Readly kost €9,99 per maand. Hiermee kun je onbeperkt tijdschriften lezen en krijg je toegang tot de volledige online catalogus.

Er zijn een aantal categorieën beschikbaar met tijdschriften. Deze gaan over onderwerpen als:

  • Interieur
  • Wonen
  • Mode
  • Lifestyle
  • Health
  • Fashion

Daarbij bepaal je helemaal zelf op welk moment je het abonnement eventueel wilt opzeggen. Mocht je Readly eerst willen uitproberen?

Via deze link kun je een gratis proefperiode starten van 14 dagen.

Op dit moment is er trouwens ook een ‘Summer deal‘ waarbij je de eerste twee maanden slechts €0,99 kwijt bent!

Eigenschappen abonnement van Blendle

Dit online abonnement waarmee je onbeperkt tijdschriften kunt lezen is Blendle premium. Dankzij deze service krijg je het beste, van al het binnen- en buitenlandse nieuws. Toegang is mogelijk op je smartphone, tablet of pc.

Er staan ook nieuwsartikelen of teksten uit magazines die je kunt beluisteren in plaats van lezen. Ideaal als je na een lange werkdag liever even je ogen sluit, terwijl je luistert naar de nieuwsupdates.

Alle content die je kunt vinden op Blendle is geselecteerd door een team professionele journalisten. Maak je dus geen zorgen dat je belangrijke actualiteiten mist.

Probeer Blende nu de éérste maand gratis uit! Je kunt het abonnement opzeggen, wanneer je maar wilt.

Ben je op zoek naar een leuke box vol verrassingen? Bekijk eens de beautyboxen. Elke box is leuk om te geven, maar ook schitterend om te krijgen.

Eigenschappen abonnement van Tijdschrift.nl

Een abonnement nemen op Tijdschrift.nl is trouwens ook een hele mooie optie als je het ons vraagt. Voor een tientje per maand krijg je toegang tot 75 populaire Nederlandse tijdschriften.

Dankzij de ondersteunende app kun je eenvoudig magazines lezen, waar en wanneer jij dat wilt. Ze zijn snel te downloaden op je smartphone, tablet of pc, zodat je ze ook gewoon offline kunt lezen.

Één account geeft toegang op vijf verschillende apparaten tegelijk. Daar komt bij dat het abonnement maandelijks opzegbaar is.

Eigenschappen abonnement van 123tijdschrift.nl

123tijdschrift.nl is een online tijdschrift met een schitterend abonnement. Je betaalt slechts vijftien euro per maand om onbeperkt je favoriete blad te lezen. Denk bijvoorbeeld aan het smaakvolle vtwonen, Zo Zit Dat, Linda en veel en veel meer.

Bekijk de Marathon slechts voor 2 maanden of doe een tijdschrift cadeau. Na de actieperiode kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

Gebruik de 123tijdschrift app om ook in de trein toegang te krijgen tot de leukste nieuwtjes, roddels en events.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs