Creatieve DIY-projecten voor kinderen om thuis te maken

Leuke DIY-projecten voor kinderen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Niets is leuker voor kinderen dan een middagje knutselen! Het geeft ze de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten en trots te zijn op hun eigen gemaakte kunstwerk. Daarom hebben wij vijf leuke DIY-projecten voor kinderen verzameld die ze thuis kunnen maken.

Creatieve DIY-projecten voor kinderen om thuis te maken

 1. Zelfgemaakte slijm
  Slijm is de ultieme favoriet van kinderen! Het is super makkelijk om zelf te maken en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Meng simpelweg lijm, borax en water samen en voeg kleurstoffen en glitters toe voor een extra leuk effect. Laat je kinderen heerlijk kneden en spelen met hun zelfgemaakte slijm.
 2. Zelfgemaakte armbanden
  Voor dit DIY-project hebben kinderen kralen, touw en sluitingen nodig om hun eigen armbanden te maken. Laat ze hun creativiteit de vrije loop laten en kies de mooiste kralen uit om te gebruiken. Zo hebben ze hun eigen persoonlijke armband die ze trots kunnen dragen.
 3. Kartonnen poppenhuis
  Met een kartonnen doos en wat knutselmateriaal kunnen kinderen hun eigen poppenhuis maken. Laat ze kamers maken, meubels knutselen en decoraties toevoegen. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ze leren ook nog eens over architectuur.
 4. Krijtverf op de muur
  Laat kinderen hun eigen kunstwerk maken op de muur van hun kamer met krijtverf. Het is een tijdelijke manier om de muur te versieren en kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Zo hebben ze hun eigen kunstwerk waar ze trots op kunnen zijn.
 5. Zelfgemaakte vogelhuisjes
  Met hout, spijkers en verf kunnen kinderen hun eigen vogelhuisje maken. Laat ze creatief zijn en hun eigen ontwerp bedenken. Zo leren ze ook nog eens over dieren in het wild en als er vogels in hun zelfgemaakte huisje komen wonen, zullen ze ontzettend blij zijn.

Met deze vijf DIY-projecten kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Het is een leuke manier om creatief bezig te zijn en iets zelf te maken. Happy Goodies heeft alles in huis wat je nodig hebt om deze projecten tot een succes te maken. Laat je kinderen hun eigen kunstwerken maken en geef ze een middag vol plezier!

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs