Groene smoothie challenge: hét 21 dagen sapjesboek!

Groene smoothie challenge

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

De 21 dagen groene smoothie challenge daagt je uit om elke dag een extra gezonde smoothie te drinken.

Groene smoothies zien we regelmatig terugkomen in het dieet van mensen die streven naar een fit & verantwoord leven. Ze zitten vol met belangrijke bouwstenen die zowel je lichaam als geest een flinke boost aan pure vitaminen bezorgen.

Tijdens deze challenge kun je stappen ondernemen die de kwaliteit van je mentale, fysieke en emotionele gezondheid verbeteren of in stand houden.

Of het nou voor, tijdens of na je maaltijd is. Met een groene smoothie bezorg je elke cel in je lichaam een krachtige bom gevuld met waardevolle groene voedingsstoffen.

Beginnen met groene smoothies kan iedereen. Eén van de beste manieren om dat te doen is met de 21 dagen groene smoothie challenge van Miss Natural>>

Om direct een blik te werpen op de site van Miss Natural, klik eens op de volgende knop!

Waarom de 21 dagen groene smoothie challenge?

De groene smoothie challenge is een aantrekkelijke manier om groenten en fruit snel en gemakkelijk binnen te krijgen. In principe kun je deze challenge met zowel een sapcentrifuge als een slowjuicer volbrengen.

Veel mensen zijn altijd wel te porren voor een of andere challenge. Je bent zo sneller geneigd om binnen een (on)bepaalde tijd het gewenste doel te bereiken.

Groene smoothie challenge

De 21 dagen groene smoothie challenge is verder een bron van inspiratie. Creëer je persoonlijke powerdrankje door al jouw favoriete ingrediënten met elkaar te combineren. Voeg bijvoorbeeld wat zaden, noten, kefir of eventueel wat eiwitpoeder toe.

In onze ogen kun je de investering van € 27,- zien als een krachtige stok achter de deur. De pijn in je portemonnee zorgt bovendien voor wat extra motivatie. Hiermee zul je ongetwijfeld je doelen kunt bereiken. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je graag binnen 21 dagen resultaat wil zien.

Opmerking: veel mensen eten overdag allerlei snacks vol met loze calorieën, koolhydraten en suikers. Groene smoothies bevatten daarentegen veel vitamines en mineralen die juist goed zijn voor je immuunsysteem.

De 21 dagen groene smoothie challenge

Tijdens de 21 dagen groene smoothie challenge drink je dagelijks een groene smoothie. Na aanmelding ontvang je elk onderdeel van de cursus digitaal in je mailbox. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat de startdatum is van de challenge.

Om te beginnen geven we wat meer uitleg over de effecten van deze groene sapjes. Zo krijg je hopelijk vanzelf een duidelijk beeld van het totale pakket.

Wat is het effect van groene smoothies?

Om maar direct met de deur in huis te vallen. Groene smoothies leveren extra voedingsstoffen aan je lever, darmen en verteringssysteem.

Mocht je trouwens nog op zoek zijn naar een degelijke machine om deze challenge mee te starten? In onze blog met de beste slowjuicers vind je vast en zeker een machine voor bij jouw thuis op het aanrecht.

Je kunt ook een blender of andere pureer machine gebruiken om de sapjes te maken. De meeste smoothies zijn gelukkig vrij makkelijk te bereiden. Ze bestaan uit ongeveer 1 – 5 ingrediënten. Per 100 gram kun je rekenen op circa 50 calorieën.

Groene smoothies hebben bovendien enkele genezende krachten. Ze functioneren namelijk hetzelfde als allerlei natuurlijke geneesmiddelen.

De hoeveelheid vezels en voedingsstoffen liggen daarbij per gram opmerkelijk hoog. Een gepureerd fruitdrankje bevat ongeveer 2,12 gram vezels, 1,32 gram eiwit en 0,35 gram vet (0,05 gram verzadigd vet). Terwijl de aanbevolen hoeveelheid vezels voor een volwassene rond de 30 – 40 gram per dag ligt.

Toch mogen we smoothies niet beschouwen als volwaardig ontbijt of alternatief voor frisdrank. Als het gaat om het vergelijken van gezonde tussendoortjes, dan is het verschil tussen een stuk fruit en een groene smoothie toch nog vrij groot.

Desondanks geven de voedingsstoffen je lichaam extra ondersteuning. Deze gezonde voeding gebruikt je lichaam om te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse ziekte, virussen of andere klachten. Bij inname ontvang je namelijk een frisse lading vitamine K en C om de inval van indringers te voorkomen.

De groene kleur van een smoothie laat bovendien zien dat er chlorofyl in zit verwerkt. Deze stof helpt je lichaam tijdens het opschonen van je darmen of ontgiften. Dus wat ons betreft genoeg redenen om deel te nemen aan de groene smoothie challenge.

Groene smoothie challenge

Een ding is zeker! Detoxen is gezond voor je lichaam. Elke gezondheid challenge laat opmerkelijke en originele aspecten zien van gezonde voeding en levensstijl. Met de juiste begeleiding kun je jouw doelen hiermee 100 % bereiken.

Tijdens de 21 dagen challenge ontvangt elke deelnemer elke dag een unieke mail met daarin groene smoothie recepten, praktische tips en links naar bijzondere blogs.

Miss Natural verzorgt bovendien met haar programma een volledige All-in-one pakket. Je krijgt bijvoorbeeld elke dag een berichtje met daarin een dagelijkse portie goede moed.

Inclusief e-book

Iedereen die interesse heeft in het 21 dagen groene sapjesboek, ontvangt na aankoop een indrukwekkend e-book.

Het digitale boek is bovendien uitgerust met enkele adviezen, ervaringen van anderen, tips en boodschappenlijstjes. Ook vind je er allerlei tools die jou begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl.

Ben jij toevallig nog op zoek naar een goed dieetboek? In dit artikel vind je de beste dieetboeken voor een gezonder eetpatroon. Ideaal voor als je bijvoorbeeld wilt afvallen zonder te sporten.

Voordelen van de groene smoothie challenge

Om de groene smoothie challenge verder uit te breiden, presenteren we nu eerst de voordelen. Welke dat precies zijn? Je leest het hieronder!

 1. Snel en effectief resultaat. Iedereen die aan de slag gaat met de challenge, maakt binnen 21 dagen ongetwijfeld kennis met de voordelen. Binnen 10 dagen is vaak de huid weer herstelt en kun je ook die glanzende uitstraling weer op je gezicht 100 % zien.
 2. Geen keuze stress. Het online sapjesboek heeft daarnaast allerlei smoothie weekoverzichten en extra boodschappenlijstjes aan alle leden open gesteld. Bovendien maak je zo makkelijker elke dag een gezonde keuze. Zonder dat je daar dus ontzettend veel moeite voor hoeft te doen.
 3. Voldoende inspiratie. Het boek bevat ook tientallen recepten voor groene smoothies, lekkere toppings en allerlei toevoegingen. Kijk in het begin voor de meest onveilige en bespoten groente- en fruitsoorten ook eens in het extra uittreksel.
 4. Digitaal. Het e-book is een Pdf-bestand. De online cursus kun je overal en altijd bekijken via een smartphone, pc/laptop, of ander mobiele device.

Nadelen van de groene smoothie challenge

De groene smoothie challenge komt met een klein pakketje nadelen. Hieronder staan de belangrijke nadelen op een rij:

 1. Gebrek aan discipline of tijd. Een groene smoothie challenge vergt discipline en doorzettingsvermogen. Niet iedereen heeft zin of tijd om elke dag een smoothie te bereiden. Voor diegene kan een smoothie box misschien een oplossing zijn.
 2. Kosten. Voor elke smoothie zijn natuurlijk ingrediënten nodig. Zonder een budget beschikbaar is elke challenge een uitdaging op het gebied van kosten. Een ander verhaal is het natuurlijk als diegene zichzelf voorziet van groenten en fruit.
 3. Allergieën. Sommige groene smoothies bevatten ook bepaalde stoffen bevatten waar je allergisch voor bent.

Wat is de prijs van het smoothie sapjes boek?

Op dit moment is de 21 dagen groene smoothie challenge relatief goedkoop. In onze ogen is het een gigantische aanwinst voor je gezondheid en dat voor slechts een prijs van € 27,-.

Het groene smoothie sapjesboek is een populaire gezondheid test. Die al menig succesverhaal en resultaat heeft opgeleverd.

Is de groene smoothie challenge je geld waard?

De 21 dagen groene smoothie challenge is in onze mening het geld waard. Het is een cursus waarin je op de proef wordt gesteld om 21 dagen lang je gezondheid te verbeteren.

We vinden daarnaast vooral de opbouw van de cursus een extra pluspunt. Elk onderdeel voorziet je dagelijks van een nieuwe portie informatie. Op die manier ontdek je steeds nieuwe cursusdelen om zo een ongelofelijk resultaat te behalen.

Ben je nog steeds niet overtuigd? Deze detox sapkuur is ontzettend lekker. In het schema zit een krachtige receptuur om afscheid te nemen van allergieën, overtollige kilo’s en duizeligheid. We hebben het zelfs voorzien van 10 sapvasten schema recepten.

Wat ontvang je na betaling?

Wanneer je de 21 dagen groene smoothie challenge koopt, krijg je de volgende onderdelen:

 1. Een mail met recepten, informatie, tips en inspirerende artikelen
 2. 21 dagen groene smoothie challenge e-book
 3. Het speciale e-book plus 15 bonus recepten

2 reacties

 1. Hoe kom ik aan het 21 dagen challange e-book? Ik zie alleen bij “ja, die wil ik een boek met 500 smoothie recepten…of staat hier het 21dagen plan in.
  Vast Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Categorieën
Beautyboxen
Nieuwe blogs