Groene smoothie challenge

Groene smoothie challenge: hét 21 dagen sapjesboek!

De 21 dagen groene smoothie challenge daagt je uit om elke dag één extra gezonde smoothie te drinken.

Het is natuurlijk geen geheim. Groene smoothies zijn een essentieel stukje van de puzzel wanneer je praat over een fit & verantwoord leven.

Een groene smoothie is voorzien van alle benodigde nutriënten en bouwstenen. Deze zijn zowel goed zijn voor je fysieke als mentale gesteldheid.

Tijdens deze premium uitdaging onderneem je daarnaast stappen om de kwaliteit van je mentale, fysieke en emotionele gezondheid te verbeteren of in stand te houden.

Of het nou vóór, tijdens of na je maaltijd is. Met één extra smoothie per dag bezorg je elke cel in je lichaam een krachtige bom gevuld met waardevolle groene voedingsstoffen.

Om direct een blik te werpen op de site van Miss Natural. Klik eens op de knop hier beneden!

Inhoudsopgave

Waarom de 21 dagen groene smoothie challenge?

De groene smoothie challenge is een aantrekkelijke manier om groenten en fruit snel en gemakkelijk binnen te krijgen.

Veel mensen zijn altijd wel te porren voor een of andere challenge. Bovendien mensen voelen zich hierdoor sneller uitgedaagd en zijn extra bereid om in een korte periode het geliefde plus gewenste doel te bereiken.

Groene smoothie challenge

Het 21-dagen boek kun je meer zien als een inspiratiebron vol met recepten voor gezonde smoothies. Ook kun je het zien als een krachtige stok achter de deur.

Je hebt immers een (kleine) investering gedaan om het beste uit jezelf te halen. Daarvan wil je natuurlijk al te graag binnen 21 dagen de resultaten van zien.

Opmerking: veel mensen eten overdag allerlei snacks vol met loze calorieën, koolhydraten en suikers. Een groene smoothie lost dit tekort aan vitamines en mineralen binnen no-time op.

De 21 dagen groene smoothie challenge

Tijdens de 21 dagen groene smoothie challenge is het de bedoeling dat je dagelijks één groene smoothie drinkt. Na aanmelding kun je elk onderdeel van de cursus digitaal ontvangen en je bepaalt daarnaast zelf de startdatum van het traject.

Om je een beeld van de groene smoothie challenge te geven, is het makkelijk als je weet wat een groene smoothie voor jou kan betekenen. Hieronder lees je er meer over!

Wat is het effect van groene smoothies?

Groene smoothies hebben een krachtige werking op de gezondheid. Ze bieden daarnaast ondersteuning aan je lever, darmen en verteringssysteem.

Aan de ene kant is een smoothie makkelijk en snel te bereiden. Meestal omdat alle (groene) smoothies ongeveer 1 – 5 ingrediënten. Plus ze worden daarnaast met een blender of andere pureermachine gemaakt.

Aan de andere kant hebben ze genezende krachten. Groene smoothies zijn ook wel een bron van natuurlijke geneesmiddelen.

Het opmerkelijke daarbij vinden we de hoeveelheid aanwezige vezels en aanbevolen stoffen. De ingrediënten in een groene smoothie zijn ontzettend gezond. Ze bieden daarnaast extra ondersteuning bij het herstellen. Ook voorkomen ook dat virussen je lichaam binnendringen.

Bovendien laat de groene kleur van de smoothie zien dat er chlorofyl aanwezig is. Deze voedingsstof helpt je lichaam tijdens het opschonen van je darmkanaal of ontgiften.

Dus wat ons betreft genoeg redenen om deel te nemen aan de groene smoothie challenge.

Groene smoothie challenge

Elke gezondheidschallenge laat opmerkelijke en originele aspecten zien van een gezonde voeding en levensstijl. Plus wat er voor nodig is om een gewenst doel te bereiken.

Tijdens de 21 dagen challenge ontvang je dagelijks ook een mail met daarin nieuwe recepten, informatie, tips en links naar bijzondere artikelen.

Aan de ene kant is een optimale gezondheid important. Omdat er zo minder risico’s op ziekten kunnen ontstaan. Anderzijds wil je graag op korte termijn een zo hoogst mogelijk resultaat zien. Het is een afweging die jezelf moet maken.

Miss natural helpt je daarbij wel en stuurt iedere deelnemer 21 dagen lang elke dag een herinnering naar de inbox.

Via die weg worden alle leden dagelijks herinnert aan hun deelname en ontvangen daarbij een dagelijkse portie goede moed om door te zetten.

Speciale e-book

Iedereen die begint aan het 21 dagen groene sapjesboek zal ook een interessant e-book ontvangen. Dit digitale boek omvat enkele adviezen, ervaringen van anderen, tips, boodschappenlijstjes en meer.

Een gezonde voeding nastreven is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De gezonde keuze kan immers extreem lastig zijn en is niet altijd een aangename belevenis.

De groene smoothie challenge is gemaakt om je daarbij helpen. In het speciale e-book vind je ook allerlei handvatten om jou te begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl.

Voordelen van een groene smoothie challenge

Om de groene smoothie challenge verder uit te breiden, presenteren we nu de belangrijkste voordelen. Welke voordelen dat zijn, lees je hieronder!

  1. Snel en effectief resultaat. Iedereen die aan de slag gaat met de challenge leert binnen 21 dagen kennismaken met de verschillende gezondheidsvoordelen. Binnen 10 dagen is ook vaak de huid weer herstelt en is die glanzende uitstraling weer 100 % zichtbaar.
  2. Geen keuze stress. Het online sapjesboek heeft daarnaast allerlei smoothie weekoverzichten en extra boodschappenlijstjes open gesteld aan alle leden. Maak elke dag een aanbevolen keuze of bekijk het overzicht in je fysieke boek.
  3. Voldoende inspiratie. In het boek staan tientallen recepten voor groene smoothies, lekkere toppings en allerlei toevoegingen. Ook ontvang je een uittreksel met daarin de meest onveilige en bespoten groenten- en fruitsoorten.
  4. Digitaal. Het e-book is een PDF bestand en je volgt de cursus online. Na aankoop heb je overal en ook altijd toegang via een smartphone, computer/pc, of ander mobiele device.

Nadelen van een groene smoothie challenge

Een groene smoothie challenge heeft niet alleen voordelen. Want je moet ook rekening houden met een aantal nadelen. Hieronder laten we een aantal belangrijke nadelen zien:

  1. Gebrek aan discipline of tijd. Een groene smoothie challenge vergt discipline en doorzettingsvermogen. Niet iedereen heeft zin of tijd om elke dag een smoothie te bereiden. Voor diegene kan een smoothie box misschien een oplossing zijn.
  2. Kosten. Voor elke smoothie zijn natuurlijk ingrediënten nodig. Zonder een budget beschikbaar is elke challenge een uitdaging op het gebied van oplopende kosten. Een ander verhaal is het natuurlijk als diegene zichzelf voorziet van groenten en fruit.
  3. Allergieën. Het kan ook voorkomen dat sommige groene smoothies bepaalde stoffen bevatten waar je allergisch voor bent.

Wat is de prijs van het smoothie sapjes boek?

Op dit moment is de 21 dagen groene smoothie challenge relatief goedkoop. In onze ogen is het een gigantische aanwinst voor je gezondheid en dat voor slechts een prijs van € 27,-.

Het groene smoothie sapjesboek is een populaire gezondheidstest. Die al menig succesverhaal en resultaat heeft opgeleverd.

Is de groene smoothie challenge je geld waard?

De 21 dagen groene smoothie challenge is in onze mening je geld waard. Het is een uitgebreide cursus waarin je op de proef wordt gesteld om daadwerkelijk 21 dagen lang je gezondheid te verbeteren.

We vinden vooral de opbouw van de cursus een extra pluspunt. Elk onderdeel wordt dagelijks opgevuld met nieuwe informatie. Op die manier leer je steeds nieuwe cursusdelen kennen om zo ongelofelijke resultaten te behalen.

Wat ontvang je na betaling?

Wanneer je de 21 dagen groene smoothie challenge koopt, ontvang je de volgende onderdelen:

  1. Elke dag een mail met recepten, informatie, tips en inspirerende artikelen
  2. 21 dagen groene smoothie challenge e-book
  3. Het speciale e-book plus 15 bonus recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest