Keto dieet boek | Een kookboek vol kha recepten

keto dieet boek

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Start jij binnenkort met een nieuw dieet? Dit artikel bevat een keto dieet boek. Dit onwijs gave eetpatroon is bedoeld om snel en makkelijk gewicht te verliezen en overtollig buikvet te verbranden. Deze lijst met kookboeken omvat heerlijke weekmenu´s en exclusieve recepten voor een complete maaltijd. Bovendien is het eten gemaakt uit ingrediënten met weinig kha. Hierdoor zijn voedingsmiddelen die voornamelijk bestaan uit pure koolhydraten overbodig. Denk hierbij aan brood, pasta, rijst en aardappelen.

Heb je moeite met afvallen? Lees dan de blog tot aan het einde of bekijk dit artikel voor wat aanvullende tips!

Wat is een keto dieet?

Het ketogeen dieet is een afslankmethode waarbij je lichaam overstapt op een nieuwe brandstof, ookwel ketonen genoemd. Deze kleine moleculen zorgen ervoor dat je bloedsuikerspiegel daalt en je snel en makkelijk kunt afvallen zonder sport of beweging. Naast afvallen, houdt ook een keto dieet boek rekening met de gezondheid van je bovenkamer. Wil ons brein optimaal kunnen werken, dan heeft het energie nodig. Hiervoor gebruikt hij tot wel 30 [%] van je totale energievoorraad. Het eetpatroon bestaat dus voornamelijk uit weekmenu´s met zeker 50 [kha] per dag.

Daarnaast heeft het brein ook glucose nodig om fatsoenlijk te functioneren. Deze suikers voorkomen de klachten zoals; vermoeidheid, duizeligheid en misselijkheid. Het is dan ook vooral belangrijk om een dieet te kiezen dat past bij jouw levensstijl. Daarom bestaan er ook meerdere kookboeken met weer een andere focus of methode. Wil je meer weten over het ketodieet? Dit artikel bevat duidelijke informatie betreft de ketose en wat je allemaal kunt verwachten.

Volgens de redactie van Happy Goodies is de KetoRevolutie een van de beste keto boeken of dieetboeken verkrijgbaar. Check onze nummer 3 en beoordeel het zelf!

keto dieet boek

1. Keto dieet boek | 101 recepten

Een populaire receptenbijbel in Nederland is de 101 keto methode. Dankzij dit keto dieet boek vermindert de consumptie van koolhydraten en neemt de inname van vetrijk voedsel toe. Ieder recept zorgt voor het bereiken van de ketose en ieder weekmenu bestaat uit minimaal één overheerlijke maaltijd.

Het kookboek zit vol met onder andere courgettekoekjes met topping van gerookte zalm. Zelfgemaakte Italiaanse gehaktballetjes en nog véél meer. Het boek omschrijft handige calorielijstjes. Hierdoor is het niet nodig om regelmatig je calorie verbruik te tellen.

Het 101 kookboek bevat recepten inclusief voedingsschema, boodschappenlijstjes en maaltijdlijst. Deze komen allemaal in de vorm van een digitaal PDF-pakket. Hierdoor zijn de bundels gewoon op je telefoon of tablet te bekijken.

2. Keto receptenboek | kha Chef

De chef bevat 4 weekmenu’s en 117 koolhydraatarme recepten. Deze bundel wordt aangevuld met schema’s, boodschappenlijstjes en ideeën voor het maken van kha tussendoortjes. Je zet dus ongetwijfeld een lekker gerecht op tafel. Bovendien bevat het boek een trainingsschema en 3 bonussen.

Daarnaast is het dieetboek zowel fysiek als digitaal te koop. Haal vandaag je bestelling op en begin direct met afvallen. Mocht de Chef niet bevallen, dan vraag je gewoon je geld terug. Bovendien zijn de gerechten gemaakt voor één persoon. Hierdoor hoef je alleen het aantal ingrediënten te vermeerderen met het aantal mensen dat komt eten.

3. Beste keto dieetboek | KetoRevolutie

Het beste keto dieet boek is de KetoRevolutie. Deze methode is ontwikkeld door Mitchel van Duren. Het eetpatroon stimuleert de vetverbranding door middel van Intermittent Fasting. Hierdoor zorgt het voor meer energie en concentratie tijdens het dagelijks leven. Bovendien stopt het de suiker verslaving en stimuleert het de vetverbranding zonder uren in de sportschool te staan.

Het ketogeen dieetboek werkt met onder andere recepten, 21 dagen maaltijdplanner en boodschappenlijst. Hierdoor biedt het een uitgebreid pakket met doorgaans gezonde ingrediënten. Bovendien kun je de ketose bereiken. Deze wordt bereikt door de vetopslag te gebruiken als brandstof. Verhoog de ketonen in het bloed, wat de suikerspiegel verlaagt en breng het lichaam weer in balans.

Voordelen van het ketogeen dieet

Een keto dieet boek komt met een aantal voordelen. Hieronder vind je de pluspunten van de ketogene afslankmethode. Het is dan ook stukken intenser dan het Ayurvedische dieet.

  • Efficiënte vetverbranding
  • Controle over je eetlust
  • Daling bloedsuikerspiegel
  • Meer bewustzijn
  • Verhoging van je levenskracht

De voordelen van het keto dieet kun je vergelijken met die van een koolhydraatarm dieetplan. Alleen heb je bij een ketogene toestand iets meer kans op bijwerkingen.

Volg je liever een dieet met zo weinig mogelijk bijwerkingen? Bekijk dan eens onze review over de afslank receptenbijbel van Oscar Helm! Je zult nog verstelt staan als je ziet welke resultaten de deelnemers hiermee kunnen behalen.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs