Goodiebox: de béste make up box van Nederland

Goodiebox

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Op dit moment is de Goodiebox een van de meest populaire beautyboxen verkrijgbaar in Nederland. Elke keer als deze box wordt thuisbezorgd, krijg ik spontaan een glimlach op m’n gezicht.

Dat betoverende momentje, waar je de hele maand op hebt gewacht komt steeds dichterbij! Om dit geluk met jullie te delen, vind je hier alles wat je moet weten over het bestellen van de Goodiebox!

Goodiebox
Inhoud Goodiebox juni 2019

Goodiebox Nederland

Zoals sommige van jullie misschien al een lange tijd wisten. Komt het concept ‘GOODIEBOX‘ oorspronkelijk uit Denemarken. Naast Nederland en België, verschijnt deze beauty box binnenkort ook in de Europese landen: Finland, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Er is namelijk flink geïnvesteerd in de groei van het bedrijf. Wat inmiddels al ruim 20.000 Nederlandse geluksvogels, elke maand blij maakt met zo’n persoonlijk verwenpakket.

Lees online reviews

Voordat je direct besluit een beautybox te bestellen, is het verstandig om eerst wat online reviews te lezen. In het geval van de Goodiebox zien deze er veelbelovend uit.

Meer dan 90% van de reviews op Trustpilot geven deze beauty box een uitstekende waardering van vijf sterren. Geen enkele review heeft trouwens minder dan vier sterren!

Gebruik jouw link als kortingscode

Een daadwerkelijke kortingscode? Die hebben wij helaas nog niet voorbij zien komen op de officiële site van deze beautybox. Je kunt echter wel andere blij maken, met jouw persoonlijke HappyInvite link.

Als iemand gebruik maakt van je uitnodiging? Dan ontvangt diegene €5,- korting op de éérste bestelling. Daarnaast mag jij 100 ‘Goodiepoints’ bijschrijven op je account.

Door deze punten te verzamelen, kun je sparen voor korting in de webshop, of je bestelt bijvoorbeeld een gratis Goodiebox. Hiervoor heb je minimaal 338 punten nodig! Wat in verhouding trouwens ontzettend meevalt.

Stel je wilt binnenkort zelf de Goodiebox bestellen? Ga dan dus vooral even na, of je toevallig iemand kent met zo’n persoonlijke link? Dan ontvang jij de korting, en zij natuurlijk de punten.

Misschien ook interessant:

Goodiebox

Onze Goodiebox ervaringen

Sinds geruime tijd mogen wij elke maand dit verwenpakket in ontvangst nemen. Over het algemeen zit er eigenlijk altijd wel een verassend beauty item in de box waar we nog niks vanaf wisten.

Daarnaast krijg je méér dan waar voor je geld. Zeker als je kijkt naar de inhoud van de meeste Goodieboxen. Elke maand verbazen wij ons over het feit dat de producten zo zorgvuldig zijn geselecteerd.

Je merkt gewoon dat hier enorm veel aandacht naartoe gaat bij Goodiebox. Ze hebben dan ook niet voor niks zoveel tevreden klanten!

De inhoud is zeker voor de prijs van €19,95 per maand, misschien zelfs wel meer dan je zou verwachten.

Ook interessant:

Goodiebox bestellen

Mocht je twijfelen check dan eerst eens onze beautyboxen van Nederland blogposts. Hier komt in het eerste deel direct de Goodiebox aanbod, maar ook de beautyboxen van Lookfantastic en BluxBox vind je terug op onze site.

Hopelijk hebben wij je een beetje op weg kunnen helpen in dit artikel. Uiteindelijk is het natuurlijk aan jou welk beautypakket je kiest.

Het is en blijf lastig om een beautybox te bestellen, die ook daadwerkelijk past bij jouw als persoon! Momenteel is dit onze favoriete beauty box van Nederland!

Abonnement opzeggen

Hier doen ze helemaal niet moeilijk over. Je stuurt simpelweg een mailtje naar de klantenservice. Hierin geef je aan dat je het abonnement wilt opzeggen.

Vervolgens gaat het team van Goodiebox ervoor zorgen, dat er geen geld meer van je rekening wordt afgeschreven en is je abonnement stopgezet.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs