Tijdschriften online: één tijdschrift voor het hele gezin

Tijdschriften online

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Welkom bij onze lijst met de beste tijdschriften die je online kunt bestellen en lezen. Ben je op zoek naar een digitaal tijdschrift? Of wil je graag weten wat er in de wereld gebeurt? Dankzij deze online magazines ben je altijd op de hoogte van de meest actuele nieuwtjes.

In deze blog vind je de beste online magazines van 2020. Alle bladen uit deze lijst verpakken informatie op een fantastische manier. Ze staan vol met ‘up to date’ nieuws, of je nu zoekt naar een lifestyle magazine of tijdschrift over een bepaalde niche.

Je bent direct op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Of je nu interesse hebt in lokaal nieuws, elegante fashion accessoires of pikante roddels over jouw favoriete idool. Als je door een digitale rubriek bladert, heb je de belangrijkste actualiteiten in eigen land binnen handbereik.

Wat zijn de beste online tijdschriften?

De beste online tijdschriften kun je herkennen aan het uitgebreide aanbod van nieuws artikelen. Een goed digitaal blad of krant bevat doorgaand losse artikelen, hele rubrieken en verleent je zelfs onbeperkte toegang.

Verder is het belangrijk dat je kiest voor een magazine met goede reviews, betrouwbare merken waarvan de content wordt verkregen bij bekende uitgeverijen, omroepen en branches.

Je hoeft niet naar de winkel om digitaal te lezen, maar het is toch ook fijn als scheermesjes door je brievenbus vallen. Wat het weer ook is: bestel je bij Windmill Shaving, dan ligt er maandelijks een nieuw setje voor je klaar.

Bekijk hieronder de beste apps voor digitaal tijdschriften lezen.

Drie degelijke online tijdschriften

Hieronder zie je direct welke online tijdschriften het best beoordeeld zijn. Bekijk de vergelijking en oordeel zelf welke bladen passen bij jouw wensen.

Beoordeling:
4.4/5
beoordeling:
4.4/5
Beoordeling:
5/5

1. Blendle

Laten we beginnen met het bekendste online tijdschrift van Nederland. Blendle biedt niet alleen kranten en tijdschriften aan, ook heb je als gebruiker de mogelijkheid om slechts 1 artikel te kopen of een Blendle Premium abonnement af te sluiten voor een kleine tien euro per maand.

Dankzij deze service ben je altijd voorzien van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Hierbij krijg je niet alleen online toegang op je smartphone, tablet of pc. Ook selecteert de redactie van Blendle haar nieuwsbrieven met veel zorg. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een aantal Nederlandse artikelen, de laatste nieuwtjes en audio stukken.

Je kunt namelijk nieuwsartikelen, teksten of verhalen beluisteren in plaats van lezen. Met name handig als je na een lange werkdag liever even je ogen sluit, terwijl je via de app naar de voorgelezen nieuwsupdates luistert.

Probeer Blendle nu de éérste maand gratis uit! Na deze korte ‘sneak peak’ kun je het abonnement opzeggen, wanneer je dat zelf wilt.

2. Readly

Een online tijdschrift van Readly is de perfecte manier om online magazines te lezen op je smartphone of tablet. Let wel op dat je toegang hebt tot een stabiele internetverbinding.

Daarnaast kun je kiezen uit méér dan 1800 tijdschriften die je kunt lezen, downloaden en bewaren op je mobiele device. Een droom als je bijvoorbeeld druk bent met andere dingen en ze liever op een later tijdstip offline wilt bekijken.

Als je kiest voor een Readly abonnement kun je de magazines op 5 verschillende apparaten bekijken. Door het gebruik van één abonnement kan ook je hele gezin mee genieten van uren leesplezier.

3. Tijdschrift.nl

Stel je wilt een tijdschrift online bestellen bij de Tijdschrift.nl. Wat ons betreft is dit een prima keuze. Namelijk krijg je voor nog geen 10 euro toegang tot meer dan 75 populaire digitale tijdschriften.

In de webshop kun je jouw favoriete magazine bestellen, en vervolgens bekijken waar en wanneer jij dat wilt. Elk artikel kun je downloaden op een smartphone, tablet of computer, zodat je ook gewoon de laatste nieuwsupdates in de trein kunt lezen.

En let op: met één account heb je toegang tot wel 5 verschillende apparaten. Zo kunnen de kinderen ook profiteren van een tijdloos leesplezier. Bovendien kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Op deze manier heb je zelf in de hand wanneer je stopt met betalen.

Lees ook: online scheermesjes bestellen voor een zachte huid

4. 123tijdschrift

123tijdschrift is een fysiek blad geschikt voor alle leeftijden. Voor een klein bedrag van tien euro per maand kun je zoveel tijdschriften lezen als je wilt. Je kunt bij de inhoud denken aan Vtwonen, Donald Duck, Libelle, autoweek en meer.

Probeer de Marathon voor 2 maanden uit of bestel tijdschriften online om je beste vriend een cadeau te geven. Na afloop van deze actieperiode kun je eenvoudig het abonnement opzeggen, zodat je als gebruiker niet vastzit aan een doorlopende termijn.

Dankzij de 123tijdschrift app heb je ook in de trein toegang tot de leukste nieuwtjes, roddels en events. Je kunt de app downloaden op je smartphone, tablet of pc, waardoor je ze ook gewoon zonder internet kunt lezen.

Als je trouwens zoekt naar een efficiënte manier om jezelf te scheren, kun je deze online scheermesjes eens uitproberen. Elk mesje bevat de nieuwste methodes voor een fantastisch scheerresultaat.

5. Libelle tijdschrift

Met Libelle krijg je iedere week de laatste nieuwtjes op het gebied van mode, beauty, wonen en tuinieren. Je ontvangt het Libelle tijdschrift voor slechts 16,95 per maand. Gedurende 24 maanden krijg je dus 110x het magazine thuisbezorgd.

Tevens kun je de Libelle ook online lezen. Je downloadt het tijdschrift dus op je mobiele smartphone, tablet of laptop. Heerlijk als je onderweg bent en je wilt jezelf even onderdompelen in de wereld van jou favoriete onderwerpen.

6. Wetenschap in beeld

Wil je weten hoe de wereld in elkaar steekt? Het Wetenschap in beeld magazine kun je zien als een leerzaam tijdschrift. Het geeft je namelijk een antwoord al jouw vragen over de wetenschap.

In dit magazine ontdek je het laatste nieuws over moordonderzoeken, cijferfeitjes en medische mysteries. Dus laat je verrassen met spannende verhalen over het klimaat, uitdagende weetjes en ontdekkingen op technologisch gebied.

Het leuke aan Wetenschap in beeld is dat je bij elk abonnement een gratis welkomstcadeautje krijgt. Hierbij kun je denken aan een smartwatch, powerbank, koptelefoons en natuurlijk aanvullend leesplezier.

Waarom een tijdschrift online lezen?

Onze hersenen houden van tijdschriften lezen. We checken al jaren de krant en ons brein heeft zich inmiddels hierop aangepast. Ook is ons hele leesproces geëvolueerd door de opkomst van digitale bladen. Het gaat zelfs zover dat de meeste mensen tegenwoordig het liefst op een digitaal scherm lezen. Zo ben je als lezer niet alleen een stuk mobieler, ook heb je overal toegang tot exclusieve content op het scherm van je computer of smartphone. Voor diegenen is dan ook een online tijdschrift de juiste oplossing.

Tijdschriften online
Onbeperkt tijdschriften lezen

Er bestaan honderden online platforms die fantastisch leesmateriaal aanbieden. Leden kunnen hun favoriete magazine downloaden als ze kiezen voor een abonnement. Bijvoorbeeld heb je als lid de keuze uit meerdere categorieën zoals sport, mode, reisgidsen en veel en veel meer.

Wil je trouwens jezelf of je beste vriendin verwennen met een leuke Verrassingsbox? In deze blog vind je de nieuwste cadeauboxen van Nederland.

Tijdschriften online: de eindconclusie

De tijdschriften die je online kunt bestellen, bieden een momentje van rust en ontspanning. Bekijk bijvoorbeeld het populaire tijdschrift Readly, een schitterend blad met duizenden artikelen voor de hele familie.

Of wil je liever een tijdschrift horen via je oortjes. beluisteren. Of zoekt naar een online service met binnen- en buitenlands nieuws? Dan kun je het beste kiezen voor Blendle Premium.

Deze tijdschriften zijn betrouwbaar en eenvoudig online te bestellen. Daar komt bij dat de Nederlandse varianten over het algemeen over de beste recensies beschikken. Dus je bent zo vrij zeker van een veilige leeservaring.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs