Storytel app | De eerste twee weken gratis uitproberen!

Storytel app

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Audioboeken zijn razend populair tegenwoordig! Dankzij de Storytel app kun je onbeperkt boeken luisteren, waar en wanneer je maar wilt.

In deze blog leggen wij precies uit hoe Storytel werkt én kom je erachter waarom de app zeker de moeite waard is om uit te proberen!

Hoe werkt de Storytel app?

Met de app van Storytel krijg je toegang tot méér dan 100.000 luisterboeken en e-books. Je kunt de app via deze link downloaden voor zowel Android als iOS gebruikers.

Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je direct toegang tot een van de grootste digitale boekenplanken van Nederland.

Als je kijkt naar de beschikbare titels, genres en categorieën, dan is een boekenplank nog zwak uitgedrukt. De bibliotheek van Storytel heeft voor iedereen wel een leuk audioboek om naar te luisteren.

Daarbij maakt het trouwens ook niet uit hoe oud je bent. De app is ideaal vermaak voor jong en oud. Bovendien betaal je momenteel maar €0,99 cent voor de éérste maand Storytel.

Misschien ook interessant:

Storytel app collectie

Van spannende misdaadromans tot grappige kinderboeken, de luisterboeken collectie van Storytel is verrassend uitgebreid. Zo zijn er meerdere categorieën voor zowel kinderen als volwassenen.

Denk hierbij aan: Spanning, Misdaad, Spiritualiteit, Geschiedenis, Romans, Drama etc. Ook is er aparte ‘Kids mode’ zodat ook kinderen boeken kunnen luisteren.

Lees ook: goedkoop scheermesjes abonnement bestellen online

Storytel abonnementen

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar binnen de Storytel app. Daarbij is het natuurlijk wel de vraag, welk abonnement het beste bij jouw past.

Hieronder op de afbeelding zie je wat je elke maand kwijt bent aan Storytel. Met elk abonnement krijg je toegang tot duizenden titels en is het zelfs mogelijk offline boeken op te slaan. Ongeveer hetzelfde idee dat je krijgt bij de online tijdschriften.

Binnen de app kun je namelijk luisterboeken van te voren downloaden. Zo kun je deze op een later tijdstip alsnog beluisteren. Handig als je bijvoorbeeld alleen wifi hebt op je smartphone.

Meerdere gebruikers tegelijk

Afhankelijk van het gekozen abonnement kun je met maximaal drie volwassenen én drie kinderen tegelijk gebruik maken van de Storytel app.

Kies je bijvoorbeeld voor een Storytel Family abonnement, dan krijgt elk gezinslid een eigen inlog en boekenplank. Meer info hierover kun je via deze link bekijken op de supportpagina.

Ben je benieuwd of zo’n abonnement iets is voor jou? Maak via deze link een gratis account aan en probeer Storytel de eerste 14 dagen volledig gratis!

Let wel op want na de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd. Maar wees niet ongerust want je kunt Storytel opzeggen wanneer jij dat wilt!

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs