Mystery box bestellen

Mystery box bestellen: dé maandelijkse verrassingsbox

Een mystery box kun je zonder twijfel bestellen in Nederland. Het bedrijf Zavvi heeft een maandelijkse box ontwikkeld, die ze elke maand, of eenmalig bij je thuisbezorgen. 

Deze box bevat elke keer de allerleukste merchandise van jouw favoriete superhelden. Voor ons van Happy Goodies reden genoeg om deze maandelijkse mystery box eens nader te bekijken. 

Inhoudsopgave

Waarom zou je zo’n mystery box bestellen?

De meeste fans bestellen merchandise om waardering te geven aan een artiest. Daar komt bij dat je misschien graag rondloopt in unieke shirts/artikelen. Met andere woorden je bent verzekert van producten die (bijna) niemand heeft. Daarbij is het een leuk alternatief voor de standaard verrassingspakketten.

Een maandelijkse mystery box bestellen voor jezelf is natuurlijk altijd leuk. Echter kun je deze box ook gewoon weggeven als verrassing. Denk bijvoorbeeld eens aan een échte Marvel fan, Dan is een Marvel verrassingsbox een perfect cadeau. Uiteraard kun je natuurlijk ook jezelf een aantal bijzondere Spiderman accessoires cadeau doen.

Wat is een maandelijkse mystery box?

De naam zegt het eigenlijk al: een maandelijkse box waarvan de inhoud onbekend blijft, totdat je hem daadwerkelijk openmaakt. 

Daarbij ontvang je elke maand een samengestelde box met 4 tot 7 unieke items. Bij elke box zit trouwens ook een speciaal ontworpen t-shirt.

Opvallend is dat iedere box een eigen thema heeft en zo geheel in het teken staat van jouw superheld. Vaak zijn dit onderwerpen uit bekende films, games of tv-series. 

Bovendien is niet alle merchandise in de winkels verkrijgbaar. Bedenkers brengen namelijk een beperkt aantal ‘Limited editions’ of exclusieve figuren op de markt. Hiermee proberen zij hun exclusiviteit te behouden.

Belangrijk om niet te vergeten, is dat het team van Zavvi elke mystery box zorgvuldig selecteert. Waardoor deze dan ook vol zitten met officiële en unieke merchandise. Denk hierbij aan Game of Thrones, Marvel, Start Wars, Disney, DC Comics en Harry Potter.

Wil je alvast een voorproefje? Volg dan deze link om alle vorige mystery boxen op de website te bekijken.

Hoe werkt zo’n maandelijkse mystery box?

Bij de keuze voor een maandelijkse mystery box van ZBOX, zijn er verschillende abonnementen beschikbaar. Een abonnement begint al bij 3, 6 of 12 maanden. Maar je kunt ook gewoon kiezen voor eenmalige bestellingen. 

ZBOX

Bestel nu een ZBOX en ontvang elke maand 4 à 7 merchandise items. De box bevat een , exclusief ontworpen t-shirt ter waarde van 10 à 20 euro. En opzeggen kan wanneer jij dat wilt!

Houdt er wel rekening mee dat elk abonnement zich automatisch verlengt. Dus ook bij de eenmalige bestelling! Dit betekent dat je het abonnement tijdig dient af te zeggen. Anders betaal je automatisch door met het bedrag van je eerst gekozen termijn.

Betalingen van de maandelijkse mystery box vinden plaats op de eerste werkdag van de maand. En wordt deze verstuurd op de eerste of tiende werkdag van elke maand.

Normaal gesproken liggen deze unieke merchandise producten voor 10 tot 20 euro per stuk in je winkelmandje. Dus ben je met een maandelijkse mystery box stukken goedkoper uit.

Wat kost een abonnement?

Abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De mystery box kun je elke maand voor €24,95 thuis ontvangen. Hieronder volgt een lijst korte weergave van alle abonnementen en hun prijzen.

Ook een standaard verzending van 5 tot 10 werkdagen kost €1,49 (zonder tracking). En betaal je voor een snellere levering van maar 4 tot 6 dagen zonder tracking €5,99.

Mega Mystery box

De eenmalige Mystery box van Zavvi is gevuld met allerlei leuke verzamelitems, merchandise en actiefiguren van jouw favoriete franchises. Bijvoorbeeld Nintendo, Marvel, DC Comics, Star Wars, Harry Potter en diverse mystery items.

Bovendien zit deze verrassingsbox vol met geeky verzamel items, die samen een waarde hebben van ongeveer 42,- euro.

Wees er snel bij, want Zavvi geeft aan dat de voorraad beperkt is.

Mega Mystery ZBOX

Bestel nu een Mega Mystery ZBOX en ontvang eenmalig bijzondere merchandise items. De box bevat geeky goodies ter waarde van 42 euro. Bespaar nu 19 euro op een Mega Mystery ZBOX!

Wil jij trotse eigenaar worden van deze ‘special editions’? Bestel dan eenmalig deze mystery box?

De Mega Mystery ZBOX is niet alleen ontzettend leuk voor jezelf, ook maak je er ongetwijfeld iemand anders blij mee.

Mocht je vragen hebben over onze verrassingsboxen, laat het vooral weten in de comments. We proberen dan uiteraard zo snel mogelijk te reageren.

Extra: Mystery Geek t-shirt pack

Zavvi verkoopt onder andere verrassings- en mysteryboxen, films, games en bijzondere edities van jouw favoriete helden. Maar er is meer.

Als je een mystery geek t-shirt bestelt, ontvang je 10 random shirts met uiteenlopende prints van bekende films en actiefiguren.

Mystery Geeky T-Shirts - 10 pack

Laat nu een Geeky T-shirt bij jou thuisbezorgen en ontvang een nieuwe olletie aan toffe shirts. Beschikbaar vanaf 3-, 5- en 10 stuks en verkrijgbaar in de maten S tot XXXL.

Ben je benieuwd wat andere mensen vinden van het product of wil je deze graag bestellen? Op de website van Zavvi vind je meerdere ervaringen en reviews.

“Ik ben erg tevreden met mijn recente bestelling bij Zavvi. Ik bestelde een Mystery T-shirt pack en ontving zeer goede kwaliteit t-shirts met schitterende prints”

Kortom zijn alle mystery items bijzonder leuk als je van unieke merchandise houdt. Houdt vooral onze pagina in de gaten voor meer goodies en andere hebbedingetjes.

Eén reactie

  1. Heb jij al kennis gemaakt met onze maandelijkse mystery box? De box die je innerlijke nerd zal laten stralen van geluk? De ZBOX is Zavvi’s alternatief voor andere geeky verrassingspakketten en heeft daarbij het voordeel dat het gratis verzonden wordt binnen Europa en je niet vastzit aan een abonnement! Je kan de box maandelijks met iDEAL aanschaffen. Je kunt de box dus bestellen wanneer je maar wilt en je hoeft je geen zorgen te maken over ellenlange abonnementen die je niet of moeilijk kunt annuleren. Genoeg goede redenen dus om de box vandaag nog te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest