Beautyboxen van Nederland deel 1: ‘GOODIEBOX’

Beautyboxen van Nederland

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

In deze reeks beautyboxen van Nederland gaan we op zoek naar de beste beauty box, die in ons kleine kikkerlandje beschikbaar is.

We trappen af met de populaire GOODIEBOX! Elke maand bevat zo’n box namelijk méér dan prima beauty items voor een relatief lage prijs.

Daarnaast zijn er nog genoeg redenen te bedenken om eens wat dieper te duiken in de wereld van dit Deense verwenpakket.

Lees ook: Lookfantastic beauty box review in het Nederlands


Waarom deze serie beautyboxen van Nederland?

In deze serie gaan wij op zoek naar de beste beauty box hier verkrijgbaar. Wij zijn gewoon hartstikke gek op zo’n maandelijkse make up box. Goodiebox neemt het onder anderen op tegen beautyboxen van BluxBox en Lookfantastic.

Aan het eind van de reeks zal er een definitieve winnaar worden gekozen. Waarvan wij vervolgens garanderen dat het de beste beauty box van Nederland is.

Wat is een GOODIEBOX?

Het concept Goodiebox is afkomstig uit Denemarken en sinds een tijdje dus ook een populaire keuze wat betreft de beschikbare beautyboxen van in Nederland.

Je ontvangt elke maand een zorgvuldig samengesteld verwenpakket met 5 tot 7 unieke beauty producten. Vaak zijn deze items hier nog niet te krijgen, dus hip en trendy ben je in dit geval zeker!

Niet onbelangrijk is het feit dat de meeste producten samples zijn van het daadwerkelijke product dat in de winkels komt te liggen.

Dit is natuurlijk een van de redenen, dat de prijs van het abonnement zo goedkoop kan blijven. Hier vertel ik je zometeen meer over!

Gelukkig bevat zo’n Goodiebox vrijwel altijd items van hoge kwaliteit. Deze ligt elk geval een stuk hoger, dan het gemiddelde kleimaskertje van de kruidvat.

Daarnaast bevat deze box behoorlijk vaak producten van bekende cosmetica merken. Denk aan Vichy, Gosh, Clinique en Collistar.

Soms zitten er trouwens ook cosmetica items tussen, waarvan je het merk misschien niet direct kent. Deze zorgen wat ons betreft juist voor het verrassingseffect van deze beauty box.

Alleen is dit niet direct een onderscheidende factor voor de Goodiebox. Veel andere beautyboxen van Nederland werken namelijk ook volgens dit principe. In ons artikel beauty box bestellen vertellen we hier een stuk meer over.

Hoe werkt zo’n GOODIEBOX abonnement?

Volgens de site van Goodiebox worden een aantal kostbare stappen in het marketingproces overgeslagen. Ook de kosten van een duur winkelpand mogen we in dit geval wegstrepen.

Want voordat deze unieke samples namelijk in de winkels liggen, heb jij ze thuis al op je gemakje kunnen testen. De totale waarde van dit cadeautje voor jezelf is elke maand minimaal €65,-. Veel fouten kun je hier dus eigenlijk niet maken.

Daarbij komt dat je een persoonlijk beauty profiel kunt aanmaken, zodat er eventueel rekening kan worden gehouden bij het selecteren van de beauty producten. Ook dit komt vrij regelmatig voor bij andere beautyboxen van Nederland.

Belangrijk om niet te vergeten, is dat het team van Goodiebox, elke maand opnieuw een verwen moment wilt creëren voor al hun abonnee’s.

Waarbij ze iedereen kennis laten maken met onbekende pareltjes uit de cosmetica wereld.

Misschien ook interessant:

Wat kost een abonnement?

De Goodiebox ontvang je elke maand voor €19,95 gratis thuisbezorgd. Hier zitten verder geen extra kosten aan verbonden en je bent daarnaast volledig vrij om je abonnement op te zeggen wanneer jij dat wilt.

Om deze reden valt de Goodiebox onder een van de goedkoopste beautyboxen van Nederland. Dit kan aan het einde van deze reeks natuurlijk voor een mooi eindresultaat zorgen.

Voordelen van GOODIEBOX

De meeste voordelen van het abonnement op de Goodiebox zijn hierboven natuurlijk al omschreven. Toch zetten we ze nog even kort voor je op een rijtje. Zo zie je eigenlijk in een oogopslag waar je aan toe bent.

  • Elke maand een verwen momentje
  • Trendy en unieke beauty producten testen
  • Ontdek nieuwe cosmetica merken
  • Bespaar jezelf een hoop tijd
  • Opzeggen wanneer jij dat wilt
  • Ideaal om weg te geven als cadeautje (zouden wij nooit doen)

Nadelen van GOODIEBOX

Uiteraard zitten er ook wat nadelen aan het abonnement van Goodiebox. Deze gelden natuurlijk voor iedereen, maar zijn wel de moeite waard om even te benoemen.

  • Niet elk beauty item past bij jouw type huid
  • Verpakkingen zijn niet altijd ideaal
  • Beperkte mogelijkheid voor specifieke wensen


Beautyboxen van Nederland deel 1: eindconclusie

De Goodiebox maakt wat ons betreft zeker kans op een mooi eindresultaat in deze reeks beautyboxen van Nederland.

De website van Goodiebox biedt trouwens ook genoeg bruikbare informatie. Zeker handig om eens door te lezen voordat je besluit een abonnement te nemen.

Het is natuurlijk wel eerst afwachten hoe de rest van de beautyboxen zal presteren, want er zijn nog genoeg kandidaten die er met de winst vandoor kunnen gaan.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs