Beautybox: dé manier om jezelf te verrassen

Beautybox

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Een beautybox is momenteel de beste manier om jezelf eens lekker in het zonnetje te zetten. Althans dat vinden we hier op de redactie van Happygoodies.nl!

In Nederland kun je tegenwoordig de meest uiteenlopende beautyboxen bestellen. Deze zijn meestal verkrijgbaar in de vorm van een betaald abonnement. Soms kun je ze trouwens ook gewoon zonder abonnement bij jouw thuis laten bezorgen.

Inhoudsopgave

Wat is een beautybox?

Een beautybox is een soort make-up doos die je gemiddeld om de vier weken gratis krijgt thuisbezorgd. Je kunt het zien als een maandelijks verwenmomentje voor jezelf in de vorm van nieuwe beauty producten.

De beautyboxen met abonnement zijn absoluut de moeite waard. Maar het lezen van online tijdschriften zorgt ook voor wat extra plezier in je leven. Laat je meeslepen in onze blog en schrijf je gratis in.

Je kunt ze soms eenmalig uitproberen, of je kiest voor een betaald abonnement. Als abonnee kun je dan voor een vast bedrag per maand allerlei nieuwe producten uittesten. Om de zoveel tijd mag je toch ook gewoon een verwenmomentje voor jezelf inlassen.

Bovendien heb je dankzij een beautybox altijd voldoende make-up producten in huis. En dat is natuurlijk altijd handig! Check dan deze blog voor meer uitleg over de make-up box.

beauty box

Voor- en nadelen van een beautybox

Over het algemeen heeft elke beautybox wel wat interessant te bieden. Vaak zijn dit specifieke voor- en nadelen, die voor iedereen weer wat anders kunnen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Elke maand nieuwe producten uitproberen: je krijgt maandelijks een selectie nieuwe beauty items toegestuurd. Vaak zijn dit producten die hier in Nederland nog niet in de winkels liggen.
  • Je bent goedkoper uit: degelijke make-up producten kosten ongetwijfeld een vermogen. Met een beautybox abonnement ben je meestal een stuk goedkoper uit, dan bij de Douglas!
  • Bepaal zelf de inhoud: soms kun je helemaal zelf kiezen welke producten elke maand in de beautybox zitten. Dit verschilt overigens wel per box, maar meestal is er genoeg keuze.
  • Niet elk product past bij je huid: niet alle beauty producten zullen door je huid gewaardeerd worden. Maar goed, gelukkig kun je zo’n make-up box altijd nog aan iemand cadeau geven.
  • Beperkte opties voor specifieke wensen: soms bestaat er slechts een beperkte mogelijkheid om hele specifieke aanpassingen te maken betreft de inhoud van je beautybox.

Lees ook: goedkoop scheermesjes abonnement bestellen online

Wat is de beste beautybox van Nederland?

Voordat je direct een beautybox gaat bestellen, wil je natuurlijk eerst een aantal opties met elkaar vergelijken. Zo kun je hopelijk voor jezelf bepalen, waar jouw specifieke wensen en behoeften liggen.

Misschien ben je nog steeds op zoek naar de beste beautybox van Nederland? Hieronder staan alvast een aantal blogs over de beschikbare abonnementen:

Beautybox eenmalig proberen?

Je kunt er tevens voor kiezen om een beauty box éénmalig te bestellen. Dat kan bij vrijwel elke beauty box en is een ideale manier om zo’n verwenpakket bijvoorbeeld cadeau te doen. Op de site van BluxBox kun je dat bijvoorbeeld snel en eenvoudig doen.

Bij sommige make-up boxen kun je dit trouwens aangeven op het moment dat je de bestelling plaatst. Kan dit niet? Zorg er dan gewoon voor dat je het abonnement op tijd stopzet.

Ben je te laat met opzeggen, dan loop je de kans dat jouw abonnement en de betaling hiervan blijft doorlopen. Wil je hier overigens geen last van hebben? Check dan onze blog met de beste beauty boxen zonder abonnement!

Een beautybox kun je natuurlijk ook gewoon aan iemand anders cadeau doen. Soms heb je bijvoorbeeld geen tijd om voor de verjaardag van je beste vriendin naar de stad te gaan.

In zo’n geval kun je nog altijd een beautybox eenmalig bestellen en bij haar thuis laten bezorgen. Op deze pagina kun je bijvoorbeeld snel en makkelijk een BluxBox cadeau doen.

Je zit dan niet direct vast aan een betaald abonnement en je vriendin wordt ongetwijfeld gelukkig van haar verjaardagscadeau. In onze blogpost over de beautybox zonder abonnement vind je hier meer uitleg over!

Beautybox voor mannen

Als je denkt aan de gemiddelde man, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan een maandelijkse beautybox. Er bestaan zeker beautyboxen voor mannen, alleen ligt de focus hier niet zozeer op nieuwe beauty producten, maar meer op scheermesjes en andere verzorgingsproducten.

Hieronder vind je twee populaire scheermesjes abonnementen voor mannen. Het zal je nog verbazen hoe gelukkig de meeste heren hiervan kunnen worden.

Windmill Shaving

Het bedrijf Windmill Shaving biedt uitstekende kwaliteit scheermesjes aan, die je moeiteloos kunt bestellen. Plaats eenmalig een bestelling plaatsen, of ga voor het goedkope scheerabonnement voor onbepaalde tijd.

Plaats je voor 17.00 uur een bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis! Ga je voor een abonnement? Dan is de éérste zending geheel gratis!

Tijdens de bezorging hoef je niet eens thuis aanwezig te zijn. Het pakketje van past over het algemeen door elke brievenbus.

Windmill shaving
Scheermesjes van Duitse kwaliteit staal, weinig weerstand en een extra glad eindresultaat. Vanaf €12,50 per maand!

Boldking

Het scheermesjes abonnement van Boldking bestaat uit maandelijkse scheermesjes. Je krijgt elke maand een nieuw setje thuisbezorgd.

De frequentie van zo’n abonnement is afhankelijk van je persoonlijke scheergedrag. Je kunt maandelijks nieuwe mesjes ontvangen, of slechts om de paar maanden.

De BoldKing scheermesjes zijn flexibel en volgen de vorm van je huid, waardoor er minder irritaties ontstaan na het scheren. Daarnaast zijn de scheermesjes recyclebaar en kun je tot max. 12 mesjes per keer terug sturen.

Boldking is zelfs stukke goedkoper dan de meeste premium scheermesjes voor mannen. Voor meer informatie kun je deze blog misschien eens doorlezen.

Boldking
Flexibele mesjes van Boldking met weinig weerstand en eenvoudig schoon te spoelen. Vanaf €10,- per maand!

Wil je misschien de beautybox bestellen met een betaald abonnement? In deze blog ontdek je de beauty box van de meest bekende merken. Vol deze link>>

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs