Marley Spoon: dé maaltijdbox vol gezonde recepten

Marley Spoon

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

De veelbelovende maaltijdbox van Marley Spoon is nu ook beschikbaar in Nederland. Het concept bestaat uit een box vol met verse ingrediënten die elke week wordt thuisbezorgd.

Als gebruiker kun je zo snel en eenvoudig thuis allerlei gezonde recepten bereiden. Zonder dat je daarvoor steeds opnieuw naar de supermarkt hoeft te gaan!

Marley Spoon (NL)

Hoe dit alles precies in z’n werk gaat? Dat lees je natuurlijk allemaal hieronder!

Inhoudsopgave

Hoe werkt het?

De abonnementsdienst van Marley Spoon werkt ontzettend simpel. Allereerst kies je als gebruiker welke maaltijdbox je wilt ontvangen. Je kunt wat dit betreft kiezen uit twee verschillende opties.

Ook selecteer je het aantal gerechten dat je per week wilt gaan maken. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om jouw maaltijdbox volledig vegetarisch te maken! Ideaal natuurlijk voor iedereen die het liefste alleen maar vegetarisch eet.

Misschien ook interessant:

Marley Spoon recepten

Kijkend naar de recepten van Marley Spoon, dan is de keuze ruimschoots voldoende. Als je kiest voor zo’n abonnement, dan krijg je elke maandag een lijst met keuzes toegestuurd via de mail. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Het menu bestaat uit 20 recepten die elke week zorgen voor genoeg variatie. Binnen de vijf categorieën zit er voor iedereen eigenlijk altijd wel wat lekkers bij: vegetarisch, vlees & vis, snel & simpel, kindvriendelijk of gezond.

Om alvast een kleine indicatie te geven omtrent de verschillende gerechten van Marley Spoon. Zie je hier een paar gerechten op de afbeelding staan, waar wij in ieder geval behoorlijk van onder de indruk zijn!

Marley Spoon

Stel dat je niet direct razend enthousiast bent van het lijstje beschikbare recepten. Dan sla je aankomende box gewoon lekker over! Daar doen ze totaal niet moeilijk over.

Belangrijk is natuurlijk wel dat je deze verandering op tijd doorgeeft. Je kunt tot aan 6 dagen voor de leverdatum aanpassen, overslaan, of voor een langere periode pauzeren.

Bovendien valt het op dat ze elke week weer voldoende keuzes aanbieden. Zelfs als je bijvoorbeeld liever geen vis of vlees eet, dan bestaan er altijd een paar overheerlijke alternatieven.

En naast het feit dat de gerechten van Marley Spoon snel en makkelijk zijn te bereiden. Zorgen ze ook nog eens voor de nodige inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. Zeker handig als je zelf bijvoorbeeld maar weinig tijd hebt, of niet zo creatief bent in de keuken.

Prijzen Marley Spoon

De prijzen van zo’n maaltijdbox zijn afhankelijk van de keuze die je als gebruiker zelf maakt. Zo bestaat er bijvoorbeeld de keuze uit een box voor twee personen, of voor drie á vier personen.

Voor het gemak hebben we de verschillende opties voor jullie hieronder even kort op een rijtje gezet. Bovendien kun je zo in een oogopslag zien, wat zo’n abonnement bij Marley Spoon over het algemeen kost per week.

Maaltijdbox 2 personenMaaltijdbox 3-4 personen
3 gerechten per week € 31,952 gerechten per week € 42,95
4 gerechten per week € 41,953 gerechten per week € 52,95
5 gerechten per week € 51,954 gerechten per week € 66,95

Voor iets meer dan vijftig euro ben je dus met z’n tweeën een hele werkweek voorzien van avondeten. Daarvoor hoef je niet eens te besparen op je boodschappen, laat staan naar de supermarkt gaan.

Korting Marley Spoon

Regelmatig zijn er kortingen en andere lopende actie’s. Momenteel ontvang je als nieuwe gebruiker op de eerste 4 pakketten een korting van €10 euro, wat opstapelt tot een totaal van €40,- korting.

PROMOTIECODE MARLEY SPOON: HE4BE10LEO

Vul via deze link de promotiecode in en ontvang je korting!

Wil je op de hoogte blijven van dit soort kortingsacties? Laat dan sowieso even je e-mailadres achter op de site van Marley Spoon. Zo ontvang je altijd een notificatie als er weer nieuwe acties beschikbaar zijn.

Marley Spoon
Marley Spoon is een maaltijdbox vol met verse ingrediënten. Deze worden elke week aan huis geleverd. Zo zet je in een handomdraai verse en gezonde maaltijden op tafel. Een prima oplossing voor weinig geld!

Marley Spoon reviews

Online zijn er ontzettend veel reviews te vinden over de abonnementsdienst van Marley Spoon. Deze zijn over het algemeen meer dan prima. Wil je zelf de reviews lezen dan kan dat via deze link naar de site van trustpilot.com.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs