Dieetboeken: dé afslankboeken voor een goed dieet

Dieetboeken

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Zoek je toevallig een afslankboek met een betrouwbaar maaltijdvoorschrift? In deze blog vind je enkele dieetboeken van 2018 – 2020.

Een dieetboek is een prima oplossing voor mensen die snel en makkelijk willen afvallen. Het rekent niet alleen af met een zwak immuunsysteem, slechte huid en overgewicht. Je kunt ook op basis van jouw wensen een dieet samenstellen waardoor je onder het genot van gezond en vooral lekker eten je doelen bereikt.

Wat is een goed dieetboek?

Bekende dieetboeken zetten een betrouwbaar menu op tafel. Zo’n boek bestaat uit een verantwoord eetpatroon, waarbij je stukje bij beetje gewicht verliest en alsnog de meest kostbare voedingsstoffen binnenkrijgt.

Hieronder staan onze favorieten boeken uit het jaar 2018 – 2020. Elk exemplaar is geselecteerd op basis van belangrijke eigenschappen en verschillen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken als vernieuwing, prijs, reviews en tips om snel af te vallen.

Ben je eerder op zoek naar een koolhydraatarm dieet? In onze blog over het keto dieet vind je meer info over de eigenschappen van goed keto dieet.

Dieetboeken

1. Afvallen met Nederland

Ben je op zoek naar een dieetboek waarbij je blijvend gewicht verliest zonder hongergevoel in je buik? Dan is afvallen met Nederland misschien wel iets voor jou!

Dankzij dit afvalboek val je 7 tot 10 kilo af in slechts 10 weken tijd. Het bevat alle handvatten om je streefgewicht te bereiken.

Denk bij de inhoud aan eiwitrijke recepten, boodschappenlijstjes en uitgebreide tips. Je kunt dus elke dag een gezonde maaltijd serveren, waarbij je gratis een lijstje ontvangt van het aantal calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten in elk gerecht.

2. Persoonlijk dieetboek

Wil je liever een gepersonaliseerd dieetboek? Op de website van dieetschema.nl kun je zelf een dieet samenstellen. Hier beantwoord je enkele vragen over je gewicht, lengte, lichamelijke beweging en eetvoorkeuren.

Vul deze vragen netjes in op het online formulier en ontvang binnen 30 minuten een persoonlijk dieetschema in je mailbox. Naast een eigen receptenboek krijg je ook een schema voor eiwitrijke shakes. Deze bevatten voldoende proteïnen die zorgen voor betere eindresultaten.

3. Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Ook vallen dieetboeken van Nathalie en Walter Rakhorst erg goed in de smaak. Veel Nederlanders vinden ‘Afvallen met gezond en vooral lekker eten‘ een fantastisch boek. Hierin staan smaakvolle recepten voor jong en oud. Zo kunnen zelfs de kids meegenieten van heerlijk eten en een gezonde levensstijl.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten biedt 8 weekmenu’s, 40 recepten en praktische tips. Je bent dus altijd voorzien van de juiste tools om lekker eten te bereiden.

4. Stoppen met dieetboeken

Wil je binnen 12 weken een gezonde levensstijl ontwikkelen? Na deze cursus hoef je nooit meer een dieet te volgen. Laat staan dat je nog dieetboeken moet bestellen via internet.

Deze vernieuwende methode legt de focus op een fit en gezond leven. Tijdens het programma krijg je begeleiding van een online coach. Jullie gaan samen op zoek naar de beste manier om jouw streefgewicht te bereiken. En daarbij geen last hebt van het gevreesde Jojo-effect.

Je kunt dus zorgen voor een blijvend resultaat en tegelijk verantwoord genieten van lekker eten. Net wat minder intens als bij een ketogeen dieetboek.

Misschien interessant:

5. Bereik je ideale gewicht

Iedereen heeft vast wel een gehoord van Sonja Bakker. Deze voedingsdeskundige is schrijfster en tevens eigenaar van haar eigen dieetmethode.

Het boek ‘Bereik je ideale gewicht’ beschikt over weekmenu’s, tips en ideale boodschappenlijstjes. Je gaat een dieet volgen waarbij je zelf bepaalt wat je eet. Hierbij hoef je geen calorieën meer te tellen of je zorgen te maken dat je te veel eten binnenkrijgt. 

Een goed dieetboek zorgt voor een betere uitstraling, meer zelfvertrouwen en positiever zelfbeeld. Leer de psychologie van Sonja kennen en ontdek wat haar afslankmethode voor jou kan betekenen.

6. Project gezond

Project gezond biedt een serie dieetboeken vol met ongekende recepten. Na het verkoopsucces van ‘Afvallen met gezond en vooral lekker eten’ behaalt ook deze topper fantastische resultaten in dieetthopia en dat zonder sport of beweging. 

Het receptenboek werkt volgens een methode met 8 weekmenu’s, extra uitleg en duidelijke calorie lijstjes. Je krijgt dus een soort van gids die je begeleidt naar het beste gewicht.

Met Project haal je 40 recepten in huis. Je ontvangt uitgebreide maaltijden met als basis groente, vlees of een gezond tussendoortje. Dus ook voor vegetariërs zit er ongetwijfeld een lekker menu tussen.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs