Beste parfum abonnement: welke geur kies jij?

Beste parfum abonnement

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Dus je bent op zoek naar het beste parfum abonnement? Dan zit je hier op de juiste pagina. Met een parfumabonnement ontvang je maandelijks de heerlijkste geuren thuis. Je lichaam ruikt weer happy en je ijsbeert vol zelfvertrouwen door het alledaagse leven. Of je nu indruk wilt maken op je toekomstige lover of je sprayt gewoon een geurtje op. Eén eersteklas luchtje verwijdert alle viezigheid om je heen en het geeft je zelfvertrouwen een flinke boost.

Snel een geurtje opdoen kan iedereen. Eén van de makkelijkste manieren om dat te doen is met het parfum abonnement van Parfumado.

Met dit abonnement hoef je nooit meer de straat op voor een nieuw flesje parfum. Je ontvangt het geurtje gewoon door je brievenbus. Het pakketje wordt namelijk geleverd in een speciale doos die gemakkelijk door het sleufje past. Bovendien kun je sommige geurabbonementen eenmalig uittesten.

Je ontvangt een testexemplaar zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Ook wekken specifieke geuren bepaalde emoties of gedachten op. Een geur triggert gevoelens die je krijgt van bijvoorbeeld je vriend(in).

Het stimuleert bepaalde reukzintuigen die je herinneren aan een speciaal persoon uit je leven. Daarbuiten kan het ook je mentale gezondheid verbeteren en negativiteit omtoveren in een positieve gedachten.

Wat is een parfum abonnement?

Het beste parfum abonnement om maandelijks van te genieten. Het werkt zowat identiek als een regeling tussen twee verschillende partijen. Een abonnee betaalt elke maand een minimaal bedrag en krijgt daarvoor een bepaalde service of dienstverlening voor terug. Met een geur abbo ontvang je iedere maand een stel nieuwe odeurs en ben je verzekerd van voldoende sprays om exact een maand rond te sprayen. Het geeft je zelfs de kans om te ontdekken welke geuren het beste passen bij jouw lichaamstype. Je kunt je zelfs laten inspireren door het advies van de professionals van Fred van Leer.

Er bestaan ook mensen die kiezen voor de thuiservaring en laten een testexemplaar opsturen. Ze hebben weinig vrije tijd of ze hebben geen behoefte aan drukke winkelstraten of irritante verkopers om zich heen. Stel je voor je hoeft de stad niet meer in voor parfum. Omdat je vanuit je luie stoel een nieuw geurtje kunt proberen. Dan is de keuze vrij snel gemaakt. Zo creëer je een stuk meer vrijheid voor jezelf, als je dan ook een abonnement afsluit. Natuurlijk kan het zijn dat je graag de stad bezoekt. Maar als je de prijskaartjes combineert met gigantische parfumflessen en drukke winkelstraten dan is je besluit snel genomen. Dus hoe probeer je trendy geurtjes als je slechts een minimaal bedrag kunt besteden? Ontdek je persoonlijke klassiekers thuis en proef eenmalig van allerlei nieuwe pareltjes momenteel verkrijgbaar op Parfumado.nl.

Parfumado abonnement

Veel mensen ontvangen graag elke maand een nieuw geurtje. Een van de beste parfum abonnementen is die van Parfumado. Het heeft functies en mogelijkheden die je bij iedere andere regeling vindt. Begin vandaag je lidmaatschap en ontvang elke maand een flesje met 8 ml parfum. Dit betekent dat je maximaal 3 tot 4 keer per dag kunt sprayen. Dankzij de kleine inhoud past het pakketje gemakkelijk door je brievenbus. Waar je rekening mee kunt houden als je een Parfumado abonnement koopt, is dat je persoonlijk advies krijgt aangeboden. Dit is met name handig voor mensen die onzeker zijn over de geur die écht bij hun past.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen kalender in te stellen. Deze geldt 301+ dagen. De kosten voor de verzending zitten in de prijs verrekend. Je betaalt elke maand 14,95 euro voor het contract en kunt je odeur abbo op elk moment afmelden.

Parfumado is eenvoudig te bereiken en het inschrijven kost minimale inspanning. Voor de parfum box voor vrouwen scrol je door naar beneden. Wil je meer weten over de maandelijkse parfumbox. In een ander artikel beantwoorden we al je brandende vragen. Klik hier>>

Je vindt hieronder meer over het geur abbo voor mannen. In tegenstelling tot parfum, kun je met een geurverspreider je huis weer heerlijk laten ruiken. Bekijk dit artikel voor een aroma diffuser>>

Geur abbo voor mannen

Bewaar je het liefste je oude parfumflesjes? Dan is het tijd voor een navulbare flacon. Dankzij het beste parfum abonnement voor mannen van Parfumado vervang je elke maand je lege flesje voor een nieuw exemplaar. Hierdoor slingeren je lege flesjes nooit meer door je badkamer.

De goedkoopste prijs is 14,95 euro per maand. Dit valt relatief gezien mee met een standaard flesje uit de winkel. Daarnaast bestaat het assortiment uit meer dan 400 geuren. Zo bepaal je zelf welke topmerken je in huis neemt. Je kunt zelfs van odeur wisselen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Daarnaast beschikt elke flacon over voldoende sprays voor bijvoorbeeld een vakantie of zakenreis. In ieder flesje zit ongeveer 8 [ml] aan vloeistof en dat is genoeg voor 4 verstuivingen per dag.

Lees ook:

Parfum abonnement van Douglas

Momenteel biedt Douglas géén parfum abonnement aan. Het bedrijf richt zich niet op deze maandelijkse dienstverlening. Bij hun koop je iedere maand een nieuwe parfum als je het jezelf kunt veroorloven. Bovendien beschikt Douglas over een uitgebreid assortiment waarin iedere beautyliefhebber zich gegarandeerd in kan verliezen. Naast parfumboxen en andere huidverzorging, biedt het bedrijf ook betrouwbaarheid op het gebied van advies, cadeaus en uitzonderlijke acties.

Parfumbox voor vrouwen

Een Parfumbox voor vrouwen is een perfect cadeau voor Valentijnsdag. Het is ontzettend leuk om te geven aan je vriendin als cadeau. Het is niet het beste parfum abonnement. Toch geeft het je vrouwelijke, avontuurlijke en elegante geurtjes mee. De geuren zijn ontwikkeld met smaak en zachte bloemen. Ook geeft het je huid een aangenaam en fris gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *