Beste parfum abonnement

Beste parfum abonnement: welke geur kies jij?

De voornaamste reden waarom het beste parfum abonnement wordt gezien als een unieke ervaring, is dat het elke maand de heerlijkste geuren tot aan je voordeur bezorgt. Odeur wordt steeds gewilder om de reden dat het je lijf iedere keer echt voortreffelijk laat ruiken. Een spray per dag elimineert alle vervelende luchtjes rondom je lichaam waardoor je eerder in de smaak valt bij mannen of vrouwen. Daarnaast kost het minder inspanning om je box op te halen, want je ontvangt een nieuw geurtje door je brievenbus. Het opspuiten van de heerlijke geurstof roept emoties en gedachten op. Je zult zien dat veel van de geuren, je reukvermogen en mentale gezondheid een flinke boost kunnen geven. Je kunt ook geurabbonementen eenmalig uittesten. Dit leidt tot een unieke experience en dus geweldige momenten, terwijl je ondertussen aangename aroma’s door je reukzintuigen verspreidt.

Veel mensen genieten van de thuiservaring, vaak hebben ze geen zin in de drukke winkelstraten of irritante verkopers om zich heen. Maar eigenlijk geeft het abonnement je leven meer vrijheid dan verplichtingen. Je kunt wellicht graag de stad bezoeken, maar als je vaak de prijskaartjes combineert met ultra grote parfumflessen dan heb je de keuze vrij snel gemaakt. Dus hoe test je trendy geurtjes voor slechts een minimaal bedrag? Je kunt thuis je persoonlijke klassiekers ontdekken of eenmalig proeven van nieuwe pareltjes momenteel verkrijgbaar op bijvoorbeeld Parfumado.nl.

Inhoudsopgave

Wat is een parfum abonnement?

Het beste parfum abonnement om maandelijks van te genieten. Het werkt zowat identiek als een regeling tussen twee verschillende partijen. Een abonnee betaalt elke maand een minimaal bedrag en krijgt daarvoor een bepaalde service of dienstverlening voor terug. Met een geur abbo ontvang je iedere maand een stel nieuwe odeurs en ben je verzekerd van voldoende spray om exact een maand rond te sprayen. Het geeft je zelfs de kans om te ontdekken welke geuren het beste bij jouw lichaamstype hoort. Of laat je inspireren door het advies van de professionals van Fred van Leer.

Parfumado abonnement

Veel mensen ontvangen graag elke maand een nieuw geurtje. Een van de beste parfum abonnementen is de dienstverlening van Parfumado. Het heeft dezelfde functies en mogelijkheden als ieder andere regeling. Begin je lidmaatschap en ontvang elke maand een flesje met 8 ml parfum. Dit betekent dat je maximaal 3 tot 4 keer toe per dag kunt sprayen. Het is het beste om een kleine verpakking te gebruiken, anders past het pakketje waarschijnlijk niet gemakkelijk door je brievenbus. Waar je rekening mee kunt houden als je een Parfumado abonnement koopt, is dat je persoonlijk advies krijgt aangeboden en de mogelijkheid hebt om een gepersonaliseerde kalender in te stellen gedurende 301+ dagen. De verzendkosten zitten in de prijs inbegrepen. Je betaalt maandelijks 14,95 euro voor het contract en kunt je odeur abbo op elk moment annuleren.

Parfumado is eenvoudig te bereiken en het inschrijven heeft minimale inspanning nodig. Voor de parfum box voor vrouwen scroll je door naar beneden of je bezoekt een ander artikel waarin HappyGoodies de maandelijkse parfumbox nauwkeurig omschrijft. Klik hier>>

Je leest hieronder meer over het geur abbo voor mannen.

Geur abbo voor mannen

Thuis een stapel geurflesjes verwijderen uit je badkamer, dankzij het beste parfum abonnement voor mannen van Parfumado vervang je elke maand je lege flesje voor een nieuw exemplaar. De goedkoopste prijs is ongeveer 14,95 euro per maand en het assortiment bestaat uit meer dan 400 geuren. Jij bepaalt zelf welke topmerken je kiest en kunt dan ook regelmatig van odeur veranderen. Daarnaast beschikt elke flacon over voldoende sprays voor bijvoorbeeld een vakantie of zakenreis. Het volume bevat ongeveer 8 [ml] aan vloeistof en dat is genoeg voor 100 verstuivingen per dag.

Parfum abonnement van Douglas

Momenteel biedt Douglas geen parfum abonnement aan. Het is oorspronkelijk niet bedoeld als maandelijkse dienstverlening. Je koopt elke maand nieuwe parfum als je het jezelf kunt veroorloven. Bovendien beschikt Douglas over een uitgebreid assortiment waarin iedere beautyliefhebber zich gegarandeerd in kan verliezen. Naast parfumboxen en andere huidverzorging, biedt het bedrijf ook betrouwbaarheid op het gebied van advies, cadeas en uitzonderlijke acties.

Parfumbox voor vrouwen

Deze parfumbox voor vrouwen verdient absoluut een middelpunt voor Valentijnsdag. Dit betekent dat het niet het beste parfum abonnement is, maar het geeft je schatje vrouwelijke, avontuurlijke en elegante geurtjes. De geuren zijn ontworpen met smaak, zachte bloemen en het geeft je huid een aangenaam en fris gevoel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
HappyGoodies Favicon

Product van de maand

HappyGoodies Favicon

Categorieën