Afslank Receptenbijbel review: diëten met Oscar Helm

Afslank receptenbijbel review

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Afslank receptenbijbel review! Dieetgoeroe Oscar Helm heeft de Afslank Receptenbijbel speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van overgewicht. De auteur wil samen met jou een plannetje smeden om voorgoed af te rekenen met overtollig buikvet. Het is een effectief dieet waarbij je snel en makkelijk afvalt zonder sport of extra beweging.

Wil je meer info rondom de Afslank Receptenbijbel en uitvinden waar je dit geheime dieetboek kunt downloaden of kopen? Lees dan vooral verder en bekijk onze eerlijke review!

Naast dit veelzijdige afvalboek komen de andere beste dieetboeken ook met gezonde recepten, tussendoortjes en tips. Navigeer via de link naar het artikel voor meer info!

Inhoudsopgave

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel geeft je toegang tot 100 lekkere recepten. Het dieet staat vol met eenvoudige maaltijden die allemaal geschikt zijn voor het hele gezin. Oscar Helm heeft daarnaast als ultieme doel dat elke deelnemer een gezonde lifestyle bereikt met of zonder sport.

Afslank receptenbijbel review

Wat zou deze afslank receptenbijbel review zijn zonder een korte ‘sneak peak’. Het menu bevat een aantal heerlijke recepten gemaakt met vlees, kip en plantaardige ingrediënten. Profiteer ook van zes verschillende soorten gerechten waarbij je kunt denken aan de volgende basiscombinaties:

 • Kipgerechten
 • Visgerechten
 • Vegetarische gerechten
 • Salades
 • Sauzen
 • Dressings
 • Desserts en meer

Een makkelijke bereiding voorkomt tevens dat je snel afhaakt bij een dieet. Dit koolhydraatarme dieet vergt namelijk een langere bereidingstijd. Ook ontbreekt bij sommige onder ons de behoefte om uren in de keuken te staan.

De methode van Oscar weet bovendien af te rekenen met eentonige recepten, een hongergevoel en overtollige kilo’s. De reviews en ervaringen zeggen wat ons betreft meer dan voldoende. Bekijk maar eens de website van ‘The man himself’!

Inhoud van de Afslank Receptenbijbel

Elke deelnemer ontvangt na aankoop een digitaal receptenboek in de mailbox. Je downloadt de afslank receptenbijbel in Pdf-formaat op je smartphone, tablet of mobiele device. Zo heb je direct toegang tot exclusieve recepten, ideeën en vele extra’s.

Dit heilige boek is daarnaast voorzien van verschillende pagina’s met info over langzame en snelle koolhydraten, gezonde tussendoortjes en de bereidingswijze van maaltijden. De auteur presenteert daarbij een compleet schema met producten- en ingrediënten die een gezonde levensstijl in de weg staan.

Oscar Helm geeft trouwens altijd een antwoord op al jouw brandende vragen. Vooral wekte de vraag: “Welke zuivelproducten kan ik het beste eten en drinken tijdens een koolhydraatarm dieet?” veel nieuwsgierigheid op.

De Afslankbijbel wilt namelijk dat je kiest voor een dieet met plantaardige vervangers in plaats van dierlijke zuivel. Dit betekent dat je menu voortaan bestaat uit ingrediënten als kokosmelk, amandelmelk of sojamelk.

In de afslankbijbel vind je daarnaast niet alleen meer informatie over de onderwerpen gezonde en verantwoorde voeding. Ook ontdek je hierin de harde waarheid over gezonde en ongezonde vetten.

Je leert dus aan de ene kant meer weten over gezonde voeding, terwijl je aan de andere kant werkt aan een betere gezondheid. Denk trouwens bij dit dieet aan gezonde sapjes, lekkere milkshakes, frietjes met stoofvlees, allerlei ovenschotels en veel en veel meer.

De vele extra’s

De Afslank Receptenbijbel is een ultieme uitblinker in onze lijst reviews met beste dieetboeken. De gratis bonussen zorgen ongetwijfeld voor wat flinke kortingen op je aankoop.

Ontvang namelijk een leuke deal met de volgende extra’s:

 • Dagmenu’s
 • Weekmenu’s
 • Boodschappenlijstjes
 • Boek met 30 gezonde tussendoortjes
 • Tips voor een gezond leven
 • Afslankprogramma met video’s voor een sneller resultaat

Waar is het afslankboek van Oscar Helm te koop?

Volgens social media wil Oscar Helm graag exclusief blijven. De Afslank Receptenbijbel is daarom alléén te koop via zijn officiële website. Klik wat verder in deze review op de rode button om de afslank Receptenbijbel te kopen en downloaden!

De auteur wilt tevens gewoon het volledige overzicht behouden over zijn administratie. Met deze werkwijze kan hij de koper garanderen dat de bestelling binnen 3 dagen in de brievenbus ligt.

Het koolhydraatarme dieet is daarnaast verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. De afslankbijbel is online te verkrijgen voor een bedrag van 27,- euro. Maar leg je hier 10 euro boven op dan ontvang je zowel het digitale als fysieke dieetboek.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs