Senang leren: dé masterclass voor helende kracht

Senang

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Wil jij Senang leren? In energetisch verbinden leer je hoe je opmerkzaamheid kunt vergroten en toe kunt geven aan je innerlijke kracht, terwijl je in een pure staat van bezinning komt. Deze gemakkelijke techniek van broer rasta legt de grondslag van helende krachten aan.

Wanneer je Senang leert, kom je tot de ontdekking dat je bovennatuurlijke talenten hebt. Je geneest andere mensen, je elimineert kwaadaardige levenskracht, je reinigt spirituele charisma, je creëert meer bewustzijn en je keert terug naar jezelf. Laat je vandaag inspireren in alle rust door deze avontuurlijke blog van HappyGoodies.

Wanneer je belangstelling toont aan je goddelijke gaven, leer je hoe je verankerde verwondingen herstelt, zonder chemische stof of andere specialistische geneeswijze.

Het idee om deze techniek te beoefenen als geneesmiddel komt voort uit onze behoefte naar psychisch welzijn, fysieke gezondheid, vredigheid en plezier, waardoor je op een natuurlijke en holistische basis de leiding kunt hebben over een ‘happy’ leven.

Wat is Senang?

Senang is een spirituele geneeswijze. Het is gebaseerd op een geestelijke aanpak van gezond worden en de techniek verbindt onzichtbare krachten met fysiek leven, realiteit en ons alledaagse doen en laten. Het is een cruciaal aspect van heilzaamheid en wordt gezien als evenzo wonderlijk als mediteren of yoga-oefeningen. Wil je Senang leren door middel van 4 eenvoudige manieren? Lees dan verder!

Senang

Waarom zou je Senang leren?

Het leren van Senang zorgt voor enorme gezondheidsvoordelen. Het is misschien geen miraculeus instrument, desalniettemin verrijkt ons dagelijkse leven en het creëert voor jou een spiritueel pad om te bewandelen. Sommige mensen zien spirituele gaven als een belangrijk onderdeel voor het maken van valide beslissingen over jezelf, je dierbaren en je dagelijkse verstandhoudingen.

Waar je rekening mee moet houden als je Senang leert, is dat je geduldig bent, je vriendelijkheid toont naar jezelf, je overgeeft aan je energetische veld en jezelf kunt vertoeven in een comfortabele zitpositie. Wanneer je de techniek implementeert, oogst je verfijnde voordelen en verwezenlijk je een zuivere levensloop. 

Een van de drijfveren waarom het in aanmerking komt als een mirakel, is dat het je leven transformeert, je lichamelijke beschutting activeert, je beter verbindt met anderen en je fysieke pijn op een dieper niveau begrijpt.

Lees ook:

Hoe leer je Senang?

Senang leren is ontzettend simpel en door iedereen te beoefenen en te doorlopen. Elke stap expliceert ongeveer dezelfde basistechniek. Zoals je kunt opmerken aan de verschillende stappen is het héél gemakkelijk (en extreem gecompliceerd tegelijkertijd!). Lees onderstaande tactieken zorgvuldig door en betreed de eerste trede in de wereld van een moeiteloos leven.

1. Ga naar buiten

Zoek een rustgevende plek in de natuur en laat je onderdompelen door alle stilte om je heen. Het voelt goed om jezelf te resetten in de vrije natuur of buitenleven. Als je geen natuurlijke omgeving in de buurt hebt, ben je geheel vrij om te experimenteren met je blote voeten op het frisse gras.

2. Beweeg je lichaam

Je lichaam is eenvoudig te bewegen en heeft slechts een geringe hoeveelheid beweging nodig. Bijvoorbeeld verplaats je al voldoende door onkruid te trekken in je voortuin of bezem een keer de oprit met een veger. Je kunt ook een favoriete plaat opzetten en erop voortbewegen. Je zult merken dat de meeste vormen van yoga of dans energievelden kunnen vrijmaken in je lijf.

3. Maak je eigen kristalketting

Er bestaan verschillende kristallen die energieën van de zon kunnen absorberen. Het klinkt misschien als een ongewoon idee om bergkristallen kettinkjes te dragen. Maar dankzij de helende kracht van stenen komt je lichaam weer volledig in balans en kun je op een efficiënte manier Senang leren.

Senang

4. Reinig jezelf met salie

Salie is een veelzijdig kruid en uitstekend om Senang leren mogelijk te maken. Het verbranden van salie is een essentiële stap om ruimtes of jezelf te reinigen van negatieve energievelden. Door de helende werking kom je weer een stapje dichter bij je eigen intuïtie.

Het is aan te raden om regelmatig de verschillende stappen te doorlopen. Zo bereik je de meest optimale resultaten van de techniek. Voel bij jezelf hoe de energie door je lichaam stroomt. Let op: gedachtes en ongewenste gevoelens kunnen in no-time de controle weer in handen nemen. Wees daarom alert op opborrelende gedachtes.

Interessante blogartikelen

Alternatief: Senang Masterclass

Je kunt ook Senang leren door de Masterclass van broer rasta te volgen. Je zult zien dat deze methode een hoop voordelen bevat. Elk onderwerp is zorgvuldig geselecteerd met heling in het achterhoofd. Het programma biedt daarnaast absurde verbetering op het gebied van zelfvertrouwen. Sommige deelnemers omschrijven het als een soort waardevolle bron van informatie.

Tip van HappyGoodies: wil je jouw energieveld op een natuurlijke wijze kunnen vergroten, herstellen en genezen? Gebruik dit>>

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs