Scheermesjes abonnement

Scheermesjes abonnement: de Boldking starter set!

Op zoek naar een scheermesjes abonnement? Begrijpelijk! Mensen die namelijk kiezen voor een Boldking starter set abonnement. Hoeven zich geen zorgen te maken dat er géén nieuwe mesjes in de la liggen.

Net zoals bij het goedkopen abonnement van Windmill Shaving. Laat je de Boldking starter set maandelijks op bestelling thuisbezorgen. Zo belanden er in een klap vier vlijmscherpe mesjes in je brievenbus. Ook is het afgelopen met die vervelende wegwerpmesjes van de drogist.

Daar komt bij dat de mesjes van een Boldking in hoge mate flexibel zijn. Wat natuurlijk een aantal voordelen met zich mee brengt!

Meer weten over een Boldking scheermesjes abonnement en hun uitstekende starter set? Hieronder leggen we precies uit wat Boldking is en hoe het abonnement werkt!

Surf jij toevallig naar een goedkope manier om jezelf te scheren? In deze blog behandelen we het scheermesjes abonnement van Boldking, Windmill en meer.

Inhoudsopgave

Wat is Boldking?

Boldking is een opkomend scheermesjes bedrijf dat zich specialiseert in de online verkoop van scheerspullen, huidverzorging en duurzame accessoires.

Daarnaast streven ze ernaar om een betaalbaar alternatief aan te bieden voor de dure en hogere segment scheermessen.

Boldking scheermesje

Daarbij zijn het meesters in het creëren van eersteklas scheermesjes! Boldking bezorgt je dagelijks een gladgeschoren huid voor een schappelijke prijs.

Dankzij een baanbrekende technologie is Boldking erin geslaagd mesjes te ontwikkelen, die zelfs de meest moeilijke plekken kunnen bereiken. Scheren van bijvoorbeeld intieme delen of het gebied onder je neus kan nu ook zonder een nauwkeurige trimmer.

Misschien ook interessant:


Boldking voorziet vandaag de dag hun klanten niet alleen van kwaliteits scheermesjes. Maar maak ook de scheerervaring compleet door te kiezen voor hun huidverzorgingsproducten.

Deze skin-care productlijn bestaat onder andere uit gezichtscrème, gezichtsgel, deodorant en aftershave. En is ontwikkeld voor de mannenhuid!

Bovendien zitten ze vol met gezonde en natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid.

Scheermesjes abonnement
Huidverzorging van Boldking

Hoe werkt een Boldking scheermesjes abonnement?

Boldking werkt met een scheermesjes abonnement of eenmalige orders. Ben je namelijk abonnee? Dan ontvang je maandelijks een nieuwe set aan mesjes. Dit kan gewoon via de post!

Dit abonnement is gebaseerd op jouw scheergedrag. Kies bijvoorbeeld een scheerservice die je maandelijks of om de 5 maanden nieuwe mesjes toestuurt. Praktisch! Want de een met veel baardgroei. Zal zich vaker moeten scheren dan de ander met weinig baardgroei!

Maar houd je het liever bij een eenmalige bestelling? Geen probleem! Boldking heeft ook de optie om de bestelling eenmalig te versturen. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en het setje gewoon eens kunt proberen.

Verder ontvang je 7 dagen voor de eerstvolgende bestelling een melding. Zodat je deze kunt aanpassen of eventueel het abonnement mee beëindigt.

Houdt er rekening mee dat Boldking bij abonnementshouders maandelijks een bedrag afschrijf. De kosten voor een standaard abonnement bedragen 10 euro. En is de prijs voor een starter set abonnement 18,50 per maand.

Over de starter set wordt natuurlijk nog het een en ander uitgelegd. Laten we eerst kijken naar de voor- en nadelen van Boldking!

Lees ook: parfum abonnement: de maandelijkse parfumbox

De voor- en nadelen van een Boldking!

Nu weet je ongeveer wat Boldking is. Desondanks hebben de voordelen van Boldking, net als de nadelen, ook enige uitleg nodig. Hieronder zetten we nog een aantal voor- en nadelen op een rij.

Voor- en nadelen van Boldking

Voordelen

Flexibele scheermesjes: Deze mesjes volgen precies de vorm van je huid. Waardoor je ook alle lastige plekken bereikt.

Weinig weerstand: Omdat er meer ruimte tussen de mesjes zit. Vermindert het trekkerige gevoel tijdens een scheerbeurt.

Duurzaamheid: De scheermesjes zijn recyclebaar. Zo kan je per keer de mesjes terug sturen met wel 12 stuks tegelijk.

Eenvoudig schoon spoelen: Wederom vanwege de extra ruimte tussen de mesjes. Zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.

Goedkope mesjes: In vergelijking met premium scheermessen is Boldking stukke goedkoper.

Abonnement afgestemd op gebruik: Gebaseerd op hoe vaak iemand zich scheert. Wordt er een passende scheerservice gekozen.

Nadelen

Enigermate huidonvriendelijk: Niet voor iedereen is het scheren met Boldking een leuke ervaring. Iedere huid is anders. Hier is daarom wat uitleg om huidirritaties te voorkomen tijdens het scheren.

Lange levertijd: Gemiddeld belanden de bestellingen binnen 3 tot 5 dagen in je brievenbus. Wat nadelig is, als je bijvoorbeeld morgen op vakantie gaat!

Automatische incasso: Een ander nadeel is tevens dat je bij de repeat service kiest voor een scheermesjes abonnement. Waardoor Boldking maandelijks een bedrag van je rekening afschrijft.

Uiteindelijk is de keuze voor Boldking natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Het is maar net waar je behoeftes liggen bij het kopen ervan.

De Boldking starter set

De Boldking starter set voorziet gebruikers van een volledig pakket aan scheerspullen. Natuurlijk niet alleen bedoelt voor een optimale scheerervaring. Ook krijg je met de starter set natuurlijke huidverzorgingsproducten thuisgestuurd.

Scheermesjes abonnement
Boldking starter set

De Boldking starter set bevat alles wat je na een scheerbeurt nodig hebt om de huid te verzorgen.

Word namelijk trotse eigenaar van 4 hervulbare mesjes, een houder, scheergel en aftershave balsem.

Boldking voor vrouwen

Boldking ontwikkelt op dit moment een lijn speciaal voor vrouwen. Zo willen ze binnenkort ook een Boldqueen op de markt brengen.

Want vaak constateren mannen, dat vrouwen hun mesjes regelmatig inpikken. Dat is natuurlijk verleden tijd met de Boldking scheermesjes voor vrouwen.

Dus ook vrouwen die graag met een Boldking scheren, die kunnen in de toekomst kiezen voor dit scheermesjes abonnement. Zodra deze beschikbaar is, zullen we bij happyoodies.nl hier ook eens wat dieper op ingaan.

18 reacties

  1. L/S.

    Ik wil de starterset bestellen van de mailing met een actiecode. Als ik naar ‘boldking.com’ kan ik ‘startset’ niet openen omdat ik een waarschuwing krijg dat de site niet veilig genoeg is.
    Ik wil dus de startset bestaande uit houder, mesje. en zuignap voor €4.95.

  2. Ik heb het abonnement nu al 2 maanden en ben tot nu toe erg tevreden over de service van Boldking. Hoef in ieder geval niet meer de deur uit voor scheermesjes 🙂

  3. Kan ik beter losse mesjes bestellen of een abonnement nemen? Ik trim mijn baard elke dag en werk de randjes bij met een wegwerp mesje. Het gebruik ligt ongeveer tussen de 1 en 2 keer per week. Martijn

  4. Ik ben benieuwd of de starterkit ook geschikt is voor vrouwen? Ik wil een cadeautje kopen voor mijn vrouw en ik weet zeker dat ze hier wat aan heeft. Groetjes, Damien P

  5. Past het pakketje ook door Duitse brievenbussen? Ik woon in Duitsland en heb maar een kleine opening aan de zijkant van mijn brievenbus. Alvast bedankt. Bram W

  6. Ik gebruik Boldking al jaren. Het zijn super scherpe mesjes en ze garanderen een snelle levering. Misschien zouden ze het assortiment wel wat kunnen uitbreiden met een speciaal mesje voor vrouwen. Ik zie dat sommige vrouwen Boldking bevalt. Maar waar blijft de Boldqueen? Joey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
HappyGoodies Favicon

Product van de maand

HappyGoodies Favicon

Categorieën