Scheermesjes abonnement: de Boldking starter set!

Scheermesjes abonnement

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Dus je bent op zoek naar een scheermesjes abonnement? Dan heb je zojuist op de juiste link geklikt. Met de Boldking starter set in combinatie met het abonnement, ben je altijd voorzien van nieuwe mesjes.

Net zoals bij het goedkope abonnement van Windmill Shaving. Kun je ook de Boldking starter set maandelijks bij je thuisbezorgen. Zo ontvang je vier vlijmscherpe mesjes elke maand door je brievenbus.

Bovendien zijn de wegwerpmesjes van de drogist niet meer nodig. Je hebt altijd een vaste voorraad mesjes in huis. Buiten dat zijn de mesjes van Boldking zeer flexibel in gebruik. Dit biedt een aantal voordelen.

Wil je meer weten over het Boldking scheermesjes abonnement en de starter set? Hieronder vertellen we precies wat Boldking is en hoe het abonnement werkt!

Tip van Happygoodies:

Wat is Boldking?

Boldking is een opkomend scheermesjes bedrijf dat zich specialiseert in de online verkoop van scheerspullen, huidverzorging en duurzame accessoires.

Het bedrijf streeft ernaar om betaalbare mogelijkheden aan te bieden voor de dure en hogere segment scheermessen.

Boldking scheermesje

Daarbij zijn het experts in het creëren van eersteklas scheermesjes! Dankzij een baanbrekende technologie is Boldking erin geslaagd mesjes te ontwikkelen, die zelfs de meest moeilijke plekken kunnen bereiken.

Het scheren van bijvoorbeeld intieme delen of het gebied onder je neus kan nu ook zonder een nauwkeurige trimmer. Het bedrijf bezorgt je dagelijks een gladgeschoren huid. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Misschien ook interessant:


Boldking voorziet haar klanten niet alleen van kwaliteit scheermesjes. Ook maken ze de scheerervaring compleet met exclusieve huidverzorgingsproducten.

Deze skin-care productlijn bestaat onder andere uit gezichtscrème, gezichtsgel, deodorant en aftershave. En is ontwikkeld voor de mannenhuid!

Ze zitten boordevol gezonde en natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een gezonde en stevige huid.

Scheermesjes abonnement
Huidverzorging van Boldking

Hoe werkt een Boldking scheermesjes abonnement?

Boldking werkt met een scheermesjes abonnement of eenmalige orders. Als abonnee ontvang je maandelijks een nieuwe set aan mesjes bij je thuisbezorgd. De mesjes worden gewoon via de post opgestuurd.

Bovendien past het abonnement zich aan op jouw scheergedrag. Kies je bijv. voor een maandelijkse service of laat je mesjes om de 5 maanden naar toesturen. Ontzettend handig! Vooral voor mannen met veel baardgroei. Zij scheren zich vaker dan mannen met weinig baardgroei!

Wil je slechts eenmalige je bestelling plaatsen? Dat is geen enkel probleem. Boldking doet je scheermesjes ook eenmalig op de post. Zo zit je nergens aan vast en kun je het setje gewoon eens uitproberen.

Verder ontvang je 7 dagen voor de nieuwe bestelling een notificatie. Je kunt het abonnement aanpassen of eventueel beëindigen.

Let op: bij het abonnement betaal je iedere maand een vast bedrag. Voor een standaard abonnement betaal je 10 euro. En voor een starter set abonnement betaal je 18,50 per maand.

We leggen je straks wat meer uit over de starter set. Laten we nu kijken naar de voor- en nadelen van Boldking!

Lees ook: parfum abonnement: de maandelijkse parfumbox

De voor- en nadelen van een Boldking!

Nu weet je ongeveer wat Boldking is. We mogen echter de voor- en nadelen van Boldking niet vergeten. Hieronder zetten we nog een aantal belangrijke punten op een rijtje.

Voor- en nadelen van Boldking

Voordelen

Flexibele scheermesjes: Deze mesjes volgen precies de vorm van je huid. Waardoor je ook alle lastige plekken bereikt.

Weinig weerstand: Omdat er meer ruimte tussen de mesjes zit. Voorkomt het een trekkerig gevoel tijdens het scheren.

Duurzaamheid: De scheermesjes zijn recyclebaar. Je kunt ze terugsturen met wel 12 stuks tegelijk.

Eenvoudig schoon spoelen: Door de extra ruimte tussen de mesjes kun je ze snel en makkelijk reinigen.

Goedkope mesjes: In vergelijking met premium scheermessen is Boldking stukke goedkoper.

Abonnement afgestemd op gebruik: Op basis van het gebruik van de mesjes kun je een passende scheerservice kiezen.

Nadelen

Enigermate huidonvriendelijk: Niet voor iedereen is het scheren met Boldking een leuke ervaring. Iedere huid is anders. Hier is daarom wat uitleg over huidirritaties en hoe je deze tijdens het scheren kunt voorkomen.

Lange levertijd: Gemiddeld ontvang je je bestelling binnen 3 tot 5 dagen in je brievenbus. Dit kan nadelig zijn, als je bijvoorbeeld morgen op vakantie gaat!

Automatische incasso: Een ander nadeel is dat je bij de repeat service een scheermesjes abonnement afsluit. Zo schrijft Boldking iedere maand een bedrag van je rekening af.

Uiteindelijk is de keuze voor Boldking natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Het is maar net waar je behoeftes liggen bij het kopen ervan.

De Boldking starter set

De Boldking starter set voorziet alle gebruikers van een volledig pakket aan scheerspullen. Dit is niet alleen bedoeld voor een optimale scheerervaring. Ook krijg je met de starter set natuurlijke huidverzorgingsproducten thuisgestuurd.

Scheermesjes abonnement
Boldking starter set

De Boldking starter set bevat alles wat je na een scheerbeurt nodig hebt om de huid te verzorgen.

Je wordt in no-time eigenaar van 4 hervulbare mesjes, een houder, scheergel en aftershave balsem.

Boldking voor vrouwen

Boldking ontwikkelt op dit moment een lijn speciaal voor vrouwen. Zo willen ze binnenkort ook een Boldqueen op de markt brengen.

Want vaak constateren mannen, dat vrouwen hun mesjes regelmatig inpikken. Dat is natuurlijk verleden tijd met de Boldking scheermesjes voor vrouwen.

Dus ook vrouwen die graag met een Boldking scheren, die kunnen in de toekomst kiezen voor dit scheermesjes abonnement. Zodra deze beschikbaar is, zullen we bij happyoodies.nl hier ook eens wat dieper op ingaan.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

18 reacties

  1. Ik gebruik Boldking al jaren. Het zijn super scherpe mesjes en ze garanderen een snelle levering. Misschien zouden ze het assortiment wel wat kunnen uitbreiden met een speciaal mesje voor vrouwen. Ik zie dat sommige vrouwen Boldking bevalt. Maar waar blijft de Boldqueen? Joey

  2. Past het pakketje ook door Duitse brievenbussen? Ik woon in Duitsland en heb maar een kleine opening aan de zijkant van mijn brievenbus. Alvast bedankt. Bram W

  3. Ik ben benieuwd of de starterkit ook geschikt is voor vrouwen? Ik wil een cadeautje kopen voor mijn vrouw en ik weet zeker dat ze hier wat aan heeft. Groetjes, Damien P

  4. Kan ik beter losse mesjes bestellen of een abonnement nemen? Ik trim mijn baard elke dag en werk de randjes bij met een wegwerp mesje. Het gebruik ligt ongeveer tussen de 1 en 2 keer per week. Martijn

  5. Ik heb het abonnement nu al 2 maanden en ben tot nu toe erg tevreden over de service van Boldking. Hoef in ieder geval niet meer de deur uit voor scheermesjes 🙂

  6. L/S.

    Ik wil de starterset bestellen van de mailing met een actiecode. Als ik naar ‘boldking.com’ kan ik ‘startset’ niet openen omdat ik een waarschuwing krijg dat de site niet veilig genoeg is.
    Ik wil dus de startset bestaande uit houder, mesje. en zuignap voor €4.95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs