Beste online tijdschriften van 2023

Online tijdschriften

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Vandaag is het tijd voor de beste online tijdschriften van Nederland. Wie vaker leest, of zoekt naar een betaalbare krant, zal hier waarschijnlijk ontzettend blij van worden. Als je bijvoorbeeld de behoefte hebt om een nieuw tijdschrift te kopen. Of je wilt graag alles weten over de categorieën beauty, fashion, en mode. Dan is het misschien een leuk idee om een online magazine te bestellen. 

In dit artikel vind je de beste nieuwsbladen van 2023. Om te beginnen laten we hieronder een lijst met categorieën zien. Vervolgens vertellen we wat meer over het tijdschrift abonnement en we zetten 3 degelijke diensten op een rijtje.

Waarom zou je online tijdschriften kopen?

Iedereen die van lezen houdt of zoekt naar een momentje van rust, heeft met online tijdschriften een leuke optie te pakken. Naast dat we steeds vaker het digitale scherm gebruiken, gaat ook je brein anders om met nieuwe technologieën. Vergelijk je dit bijvoorbeeld met 20 – 60 jaar geleden, kun je zeggen dat het menselijk leesvermogen enorm is verbeterd. 

Meestal bewaar je de telefoon in je broekzak, of je hebt hem thuis ergens rondslingeren. Aangezien het digitale tijdschrift ‘vlak bij’ je ligt, hoef je dus geen enkele moeite meer te doen. Want: dankzij de app kun je dus gewoon het laatste nieuws ontdekken en tevens je mobieltje gebruiken voor offline leesplezier.

Online tijdschriften

Om te beginnen download je de bijbehorende applicatie en je installeert het programma op je smartphone (Android & iPhone) of computer. Iedere app zit boordevol nieuwsitems gecombineerd met kruiswoordpuzzels, spelletjes en brain spelletjes. Zo heb je vast en zeker wel wat leuks te doen, als je bijvoorbeeld in de trein of auto zit.

Als je dus vaak onderweg bent of je wilt graag één tijdschrift delen met het hele gezin, dan is het digitale blad misschien wel de juiste oplossing. Wil je een abonnement kopen, dan krijg je als member onbeperkt toegang tot verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan de rubrieken zoals sport, mode, travelguides, lifestyle en nog veel meer.

Tijdschrift categorieën

Zoals je weet bieden online tijdschriften één of meerdere categorieën. Deze verkennen doorgaans de volgende onderwerpen:

  • Fashion
  • Health
  • Interieur
  • Lifestyle
  • Mode
  • Wonen
  • Nieuws
  • Events
  • Gossip
  • Muziek

Naast de verschillende rubrieken kun je tegenwoordig ook tijdschriften beluisteren. Het enige wat je daarbij nodig hebt, zijn je oortjes of je koptelefoon.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar het abonnement van Blendle. Dan zie je dat ze luisterverslagen op hun website aanbieden. Dit wil zeggen dat je voortaan naar het laatste nieuws kunt luisteren.

Online tijdschriften abonnement

Het tijdschrift abonnement kun je vergelijken met een digitaal lidmaatschap. Dit contract is gericht op twee verschillende partijen. Aan de ene kant heb je de uitgever die het digitale magazine verkoopt. En aan de andere kant heb je consument die uiteindelijke de beslissing maakt om het abonnement af te sluiten. Maar als je eenmaal besluit te kiezen voor het maandelijkse tijdschrift, dan heb je voortaan ook gewoon een grote hoeveelheid Nederlandse tijdschriften tot je beschikking.

Of je nu wekelijks een ander tijdschrift toevoegt aan je lijst met favorieten, of je opent de app terwijl je in de trein zit. Een tijdschrift abonnement biedt zelfs de keuze om je bladen offline te lezen. Je bent dus niet verplicht om altijd je telefoon te verbinden met internet

Lees ook: goedkoop scheermesjes bestellen online

1. Beste online tijdschrift van 2023 | Readly

Readly biedt een online tijdschrift dat je kunt lezen op je smartphone, tablet of ander mobiele device. Voor dit abonnement heb je een sterke internetverbinding nodig of je downloadt de tijdschriften voor offline lezen. Verder kun je per huishouden een tijdschrift van Readly op 5 apparaten tegelijk gebruiken. Zo is de hele familie met een app van alle gemakken voorzien.

Bij Readly kun je kiezen uit méér dan 1.8000 tijdschriften om te lezen, downloaden en opslaan op je mobiele device. Mocht je bijvoorbeeld een drukke agenda hebben, dan kun je elk magazine ook gewoon zonder internet op een ander tijdstip bekijken.

Een tijdschrift abonnement op Readly kost € 9,99 per maand. Dit houdt in dat je premium toegang hebt tot je lidmaatschap en je kunt daarbij onbeperkt tijdschriften lezen. Probeer de gratis proefperiode en beoordeel pas over 14 dagen of het programma je geld waard is (of niet). 

2. Tijdschrift.nl

Deze is voor alle liefhebbers van online tijdschriften, en er maar geen genoeg van krijgen. Ieder lid krijgt voor een kleine tien euro per maand onbeperkt toegang tot 75 geliefde magazines uit 2023. 

Dankzij de bijbehorende app blijft het een van de makkelijkste manieren om digitaal te lezen, of je nu thuis of onderweg bent. Tijdschrift.nl komt met een tijdschrift voor je smartphone, tablet of pc, en je kunt ze ook gewoon bekijken zonder internet.

Het account geeft je onbeperkt toegang op 5 verschillende apparaten tegelijk. En je kunt het abonnement maandelijks opzeggen. Dit kun je tevens ook gewoon doen nadat je de gratis proefperiode hebt geprobeerd. 

3. Blendle

Het online tijdschrift van Blende zorgt ervoor dat je altijd bent voorzien van het laatste nieuws in zowel binnen als buitenland. Met haar betaalde service kun je je smartphone, tablet of computer gebruiken om de tijdschriften online te lezen. 

Naast het abonnement van tien euro per maand krijg je als lezer ook de gelegenheid om te kiezen voor slechts 1 artikel. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdschrift weggeven als cadeau of je probeert één exemplaar uit om te kijken of het magazine bevalt.

Sommige nieuwsartikelen of teksten in het programma van Blendle kun je beluisteren. Dit is een handige mogelijkheid voor iedereen die geen zin heeft om te lezen. Het biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om even je ogen dicht te doen, terwijl je bijvoorbeeld luistert naar de laatste nieuwtjes.

4. Libelle Always-on

Bij het tijdschrift abonnement van Libelle Alwas-on ontvang je wekelijks het laatste nieuws over fashion, beauty en tuinieren in je brievenbus. Je kunt echter ook ervoor kiezen om het blad digitaal te lezen. Dit kun je bijvoorbeeld doen op je smartphone, tablet of ander mobiele device.

Voor slechts 19,95 per maand krijg je toegang tot de Libelle tijdschriften. Verder bevat dit abonnement een service die je gedurende 2 jaar ongeveer 110 x de Libelle opstuurt. Zo mis je dus nooit de leukste nieuwtjes en heb je altijd voldoende leesplezier in huis.

Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs