Goedkope scheermesjes bestellen online

Goedkope scheermesjes bestellen online

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Op deze pagina vind je allerlei manieren om goedkope scheermesjes te bestellen online. Zo loop je er in de toekomst gegarandeerd gladjes, netjes en verzorgd bij. Zonder dat je daar elke maand teveel geld aan kwijt bent.

Daarbij komt dat je eigenlijk nooit meer zonder een klein voorraadje scherpe mesjes zit. Deze vallen namelijk wanneer jij dat wilt op je deurmat.

Hoe vaak dit precies gebeurd? Dat bepaal je natuurlijk volledig zelf! Want hoe vervelend is bijvoorbeeld het moment waarop je ’s ochtends ontdekt, dat je géén nieuwe scheermesjes meer in huis hebt?

Daarom vind je hieronder meer info over allerlei goedkope manieren om scheermesjes te bestellen! Waarbij we er natuurlijk wel een klein beetje vanuit gaan, dat je graag scheert met een mesje van redelijke kwaliteit.

Voordelen van goedkope scheermesjes online bestellen

Bij ons duurde het jaren voordat we eindelijk eens besloten om die tripjes naar de drogist elke maand vaarwel te zeggen. Inmiddels zijn we al geruime tijd voordeliger aan het scheren en dat bevalt ons prima.

Je geniet bijvoorbeeld van allerlei interessante voordelen als je besluit in de toekomst jouw scheermesjes online te bestellen. Een van de grootste is natuurlijk het feit dat je op termijn een stuk minder geld uitgeeft.

Deze scheermesjes zijn gemiddeld gezien aanzienlijk goedkoper dan in de winkel. Daarnaast hoef je bijvoorbeeld ook niet steeds je inkopen te doen bij de Kruidvat. In de toekomst bespaar je zo dus behoorlijk wat tijd en moeite.

Bovendien ben je dankzij zo’n online bestelling altijd verzekerd van genoeg scheermesjes en kun je soms zelfs punten sparen voor nog méér korting.

Goedkope scheermesjes online bestellen

Geld besparen op scheermesjes van top kwaliteit

Aan de hand van een paar voorbeelden laten we hieronder zien, welke scheermesjes je goedkoop kunt bestellen online.

Mocht je trouwens willen weten waarom scheermesjes eigenlijk zo duur zijn? In deze blog vind je hier meer informatie over!

Scheermesjes online bestellen via bol.com

We nemen het populaire Gillette Fusion5 Proglide scheersysteem voor mannen als voorbeeld. De verpakking van Gillette laat zien, dat je ongeveer 30 dagen met één mesje kunt doen.

Om eerlijk te zijn zegt onze ervaring iets anders. Namelijk dat je gemiddeld zo’n twee weken kunt scheren met dit scheermesje.

Langer zou eventueel kunnen, maar dat is ook direct een stuk minder comfortabel. Bij twijfel kun je via deze link zelf de recensies lezen op bol.com.

Nabestellen van deze scheermesjes wordt pas echt goedkoop bij grotere hoeveelheden.

Rekensom

Onze grove berekening hieronder laat zien dat je zelfs met zo’n populair scheersysteem van Gillette behoorlijk goedkope scheermesjes kunt bestellen online.

1 x € 10,99 ( 1 houder + 1 mesje)  = € 10,99
2 x € 35 ( 12 mesjes ) = € 70
€ 10,99 + € 70 = € 80,99 per jaar
€ 80,99 / 12 maanden = € 6,74 per maand

Zoals je ziet ligt het dus vooral aan de hoeveel scheermesjes die je elke keer besteld bij bol.com. Koop je namelijk een setje van 4 scheermesjes, dan ben je direct een stuk duurder uit. Let hier dus goed op!

Scheermesjes online bestellen via voordeligscheren.nl

Stel dat je via de site voordeligscheren.nl, elke maand een setje van 8 stuks Gillette Fusion5 Proglide scheermesjes inkoopt.

Dan betaal je normaal gesproken voor deze set €39,95 en met korting maar €27,95. De houder kost €19,95 en met korting nog maar € 9,95.

Rekensom

Hieronder een rekensom om een kleine indicatie te geven hoeveel cash je kwijt bent bij voordeligscheren.nl. Als we nu gaan rekenen (incl. korting) dan ziet dat er als volgt uit.

1 x € 9,95 (houder + mesje)  = € 9,95
3 x € 27,95 ( 8 mesjes ) = € 83,85
€ 9,95 + € 83,85 = € 93,80
€ 93,80 / 12 maanden = € 7,81 per maand

In principe is dit dus ook een vrij goedkope manier om kwaliteit scheermesjes te bestellen online.

Daarnaast maakt bovenstaande site gebruik van een spaarsysteem, waarbij je bij elke bestelling spaarpunten kunt verzamelen. Hoe dat precies werkt? Volg deze link en je komt het allemaal te weten.

Goedkoop scheermesjes abonnement bestellen

Je kunt natuurlijk ook meteen online een goedkoop scheermesjes abonnement bestellen.

Meestal ontvang je bij zo’n abonnement, om de zoveel tijd een aantal nieuwe scheermesjes thuis. De kwaliteit van deze mesjes is vaak méér dan voldoende. Zeker in vergelijking met de scheermesjes van Gillette.

Hieronder vind je twee goedkope abonnementen waarvan je gegarandeerd dezelfde kwaliteit kunt verwachten.

Scheermesjes online bestellen bij Boldking

In onze blogpost over Boldking vind je de nodige info die je kunt gebruiken bij het bestellen van een Boldking scheer abonnement. Een van de meest goedkope scheermesjes die je online kunt bestellen, waarvan de kwaliteit benadrukt mag worden.

Hieronder staan de voordelen van een Boldking abonnement even kort op een rijtje!

  • Gratis thuisbezorging: misschien ben je nog oldskool en koop je elke maand je scheermesjes in de winkel. Dankzij het abonnement van Boldking is dat verleden tijd.
  • Weinig weerstand: omdat er meer ruimte tussen de individuele mesjes zit. Heb je minder snel last van dat schurende gevoel tijdens een scheerbeurt.
  • Flexibele scheermesjes: deze mesjes volgen precies de vorm van je huid. Zo bereik je zonder veel moeite ook de lastige plekken.
  • Eenvoudig schoon spoelen: ook weer vanwege de extra ruimte tussen de mesjes, zijn ze makkelijk schoon te maken.

De meest basis scheerset van Boldking bestaat uit één houder en vier mesjes. Eenmalig kost je dit €16,- en in abonnementsvorm ben je elke keer €15,- kwijt voor vier mesjes.

Hoevaak je de mesjes ontvangt? Dat is volledig aan jezelf!

Rekensom

Ook hier kun je zien hoeveel geld je gemiddeld kwijt bent aan een abonnement van Boldking.

6 x € 15 ( 1 houder + 24 mesje)  = € 90
€ 90 / 12 maanden = € 7,50 per maand

Scheermesjes online bestellen bij Windmill Shaving

Het abonnement van Windmill Shaving bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt. De nadruk ligt hier op de uitstekende kwaliteit van het Duitse staal.

Deze scheermesjes blijven langdurig scherp, zodat je dus ook een stuk langer kunt genieten van dat gladde scheerresultaat.

Het fijne aan dit abonnement is de scheercrème. Deze kun je als extra optie erbij kunt bestellen. Deze is sowieso het proberen waard.

Rekensom

Hieronder nog de rekensom om te laten zien wat een abonnement bij Windmill Shaving kost. Zoals je kunt zien schijnt dit een van de meest voordelige manier te zijn, om goedkope scheermesjes online te bestellen.

Dan gaan we uit van een gebruiksfrequentie van vier mesje om de twee maanden. De berekening is gemaakt zonder de scheercrème, deze kost je vijf euro.

6 x € 12,50 ( 1 houder + 24 mesje)  = € 75
€ 75 / 12 maanden = € 6,25 per maand

Vandaag hebben we het over goedkope scheermesjes bestellen online. In een ander artikel vertellen we meer over de Windmill scheermesjes in het bijzonder. Ontdek het zelf!

Goedkope scheermesjes bestellen online
Download gratis E-book voor meer zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe blogs