Beste Wake-up Light van 2022

Beste wake up light 2022

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Op zoek naar de beste Wake-up Light van 2022? Zoek niet verder, want wij hebben de top 5 lichtwekkers samengesteld, die je gegarandeerd de beste start van je dag zullen geven! Deze lampen staan ​​bekend om hun vele voordelen, waaronder verbeterde slaapkwaliteit en verhoogde energieniveaus. Met de juiste Wake Up Light kan je dag goed beginnen!

Philips Wake-Up Light Alarm Clock

Lumie Bodyclock Shine 300

ADE® – Wake-Up Light

DistinQ Wake-up Light

UPLY Wake Up Light

1. Philips Wake-Up Light Alarm Clock

Deze Philips lichtwekker is de beste Wake-up Light van 2022. Hij heeft een natuurlijke zonsopgangsimulatie, een tap-to-snooze-functie en een geleidelijk dimmende zonsondergang om je te helpen in slaap te vallen. De wekker van Philips heeft ook 20 helderheidsinstellingen en 10 lichttemperatuurinstellingen, zodat u uw wekervaring kunt aanpassen.

2. Lumie Bodyclock Shine 300

De Lumie Bodyclock Shine 300 is ongetwijfeld een van de beste Wake-up Lights van 2022. Het heeft een geleidelijke zonsopgang en zonsondergang, evenals 20 helderheidsinstellingen en 10 lichttemperatuurinstellingen. De Lumie Bodyclock Shine 300 heeft ook een slaaptimer, zodat je het licht na een bepaalde tijd kunt laten uitgaan.

3. DistinQ Wake-up Light

De nieuwe DistinQ Wake-Up Light is speciaal ontworpen om een gezond(er) slaapritme te creëren. De lichtwekker helpt je beter ontspannen zodat je goed kunt slapen én energiek wakker te worden. Dankzij de wekkerfunctie wordt het licht, voordat je wekker afgaat, geleidelijk aan sterker. Zo maak je de beste start van je dag omdat je op een natuurlijke manier wakker kunt worden.

4. ADE® – Wake-Up Light

De ADE® – Wake-Up Light is een geweldige lichtwekker voor iedereen die beter in slaap wil vallen. De wekker heeft een ingebouwde radio met dagaanduiding. Hij is makkelijk oplaadbaar zodat je hem bijvoorbeeld ook op kampeervakantie kunt meenemen. Inclusief 6 wekgeluiden, sfeermuziek en dimfunctie.

5. UPLY lichtwekker

De UPLY Wake Up Light heeft een natuurlijke zonsopgangsimulatie, 7 kleuren en 20 helderheidsinstellingen. De lichtwekker beschikt over een Smart Clock functie met USB oplaadpunt, snooze-functie, een slaaptimer en een geleidelijk dimmende zonsondergang. Je kunt hem daarnaast ook als wekkerradio gebruiken en via Google Home of Amazon Alexa met je stem bedienen. Dankzij de USB-poort aan de achterkant kun je makkelijk een smartphone opladen.

Conclusie

De top 5 Wake Up Lights van 2022 zijn de Philips Wake-Up Light Alarm Clock, de Lumie Bodyclock Shine 300, DistinQ , ADE® en UPLY Wake-Up Lights. Elke lichtwekker heeft functies zoals natuurlijke zonsopgangsimulaties, tap-to-snooze-functies, slaaptimers en instelbare lichtinstellingen.

Met de juiste Wake Up Light kan jouw dag uitstekend beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *