Beste smartwatch: hoe kies ik de juiste?

Beste smartwatch

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Smartwatches zijn tegenwoordig razend populair. Het is een nieuw apparaat dat de functies van een smartphone combineert met de klasse van een standaard polshorloge. De beste smartwatch combineert diverse eigenschappen en functies in een handig apparaat. Zo’n slim horloge bezit verschillende mogelijkheden. Ze fungeren als afstandsbediening voor in huis, ze ontgrendelen je auto, ze houden je sportactiviteiten bij en waken over je hartslag. Meestal bezitten ze ook een GPS-tracking, spraakherkenning en een compatibele app uit de app store.

Je hebt talloze modellen en varianten online verkrijgbaar. Dit beïnvloedt de keuze voor een passend exemplaar. Heb je hulp nodig bij het maken van een beslissing? Lees dan dit artikel en ontmoet de keuzemogelijkheden van de beste smartwatch.

Beste smartwatches: onze selectie

  • Beste smartwatch voor hardlopen | Garmin
  • Beste smartwatch voor zwemmen | Garmin
  • Beste smartwatch voor iOS & Android | Fitbit
  • Beste smartwatch voor iPhone | Apple

Wat is een smartwatch?

Als je nog geen idee hebt wat een smartwatch is, lees dan verder! Een smartwatch kun je zien als een draagbare computer. Dit horloge draag je om je pols en dient als een verlengstuk van je smartphone. Het voert taken uit waaronder bellen, sms’en en e-mailen. Ook volgt hij je fitness activiteiten, controleert je hartslag en sommige modellen spelen zelfs je favoriete muziek. Wat ons betreft, is de beste smartwatch er een die samenwerkt met je smartphone en over een lange batterijduur bezit.

Daarnaast werken de meeste smartwatches samen met iOS en Android. Je gebruikt ze voor het bijhouden van de tijd, fitnessgegevens en nog veel en veel meer. Eersteklas slimme horloges bezitten een gebruiksvriendelijke mix van functies, prestaties en design. Dus ben je op zoek naar een top-off-the-line horloge? Bekijk dan vooral onze lijst met must-have modellen voor hardlopen, zwemmen, iOS & Android en je iPhone.

Beste smartwatch

Hoe kies ik de juiste smartwatch?

De zoektocht naar de beste smartwatch kan een lastige opgave zijn. Je wilt waar voor je geld en tevreden zijn over je aankoop. Maar door het gigantische aanbod vind je het lastig om de juiste beslissing te nemen. Daarom onthullen we een paar tips die je helpen bij het kopen van de juiste smartwatch.

  • Wat heb je precies nodig? Gebruik je de smartwatch als fitnesstool? Of wil je je locatie checken of je hartslag meten? Gebruik je hem het liefst in combinatie met je smartphone? Kies dan voor een LTE-ondersteuning. Hiermee verbind je de smartwatch met je favoriete devices.
  • Ten tweede, je kijkt naar verschillende platformopties. Tegenwoordig bestaan er drie relevante platforms. Denk aan Apple’s WatchOS, Google’s WearOS en Samsung’s Tizen. Alle drie hebben ze zowel sterke als zwakke eigenschappen. Kies er dus een die bij je persoonlijke voorkeuren past.
  • Stel een vast budget samen! Wat is je beschikbare budget? De beste smartwatches variëren qua prijs. Je hebt ze van 100 en 1000 euro. Bestel er dus een die bij het gekozen budget past.

Als je deze tips volgt, zou je de perfecte smartwatch voor jou moeten kunnen vinden. In dit artikel bespreken we de slimme horloges. In een ander blogbericht schrijven we over de beste koffiemachine voor thuis. Ideaal om na het sporten een heerlijk bakje koffie te zetten. Meer weten>>

Waar moet ik op letten bij het kopen van een smartwatch?

De beste smartwatches bezitten de meest uitgebreide functies en kenmerken. Je zult dus met diverse factoren rekening houden. Op de eerste plaats, je bedenkt je waarvoor je hem gaat gebruiken. Zoek je een horloge om je conditie bij te houden? Wens je een lange batterijduur? Gebruik je hem voor je fitness activiteit? Of wil je een exemplaar met meer functies? Denk aan het versturen van meldingen, luisteren van muziek, of onder water zwemmen. Bij het kopen van een passend horloge, wil je zeker zijn dat hij deze mogelijkheden bezit.

Bovendien let je op de compatibiliteit. Niet iedere smartwatch is geschikt voor de koppeling met je telefoon. Buiten dat, de prijs van je nieuwe horloge is ook belangrijk. Stel een vast budget samen en baseer hier je keuze op. Kom je er echt niet uit? Lees dan reviews, zodat je meer inzicht krijgt in de gebruikservaring van anderen. Als je met verschillende factoren rekening houdt, dan vind je vast en zeker een model dat bij je past.

Tip: drink na het sporten een versgeperst sapje. Een goede manier om deze te bereiden, vind je hier>>

Beste smartwatch

Hieronder onthullen we de beste smartwatch. Deze selectie is samengesteld op basis van verschillende functies en mogelijkheden. We hebben horloges voor hardlopen, zwemmen, iOS & Android en Apple-smartphone. Lees verder en ontdek zelf welk horloge voldoet aan je wensen en persoonlijke voorkeuren.

Garmin Forerunner 55 Hardloophorloge

Til je hardlopen naar een ander level met de Garmin Forerunner 55. Deze running watch geeft inzicht in hardloopdata, aanbevolen workouts en wellness tracking. Helaas bezit dit model geen muziekfunctie. Je luistert dus je muziek via je smartphone of ander muziek device. Daarnaast bezit hij een batterijduur van 2 weken en 20 uur voor enkel GPS-tracking. Een uitstekend horloge om het aantal gelopen kilometers bij te houden. Bestel de Garmin Forerunner 55 en breng je hardloopsessie naar een hoger niveau!

Garmin Forerunner 945

Zoek je de perfecte fitnesspartner? De Garmin Forerunner 945 is het beste slimme horloge voor sporters op elk niveau. Dankzij de lange batterijduur houd je de hele dag je vorderingen bij. En de Garmin Pay functies maakt het mogelijk om af te rekenen bij de kassa. Daarnaast bezit hij een opslagcapaciteit van 1.000 nummers. Zo heb je je favoriete muziek altijd bij de hand. De Forerunner is zeer nauwkeurig op het gebied van hardloopsessies of andere activiteiten. Het is een must-have sporthorloge voor de sportfanaten onder ons.

Fitbit Versa

Blijf je het liefst gezond en fit? Bekijk dan eens de beste smartwatch van Fitbit. Dit smaakvolle horloge is te koppelen met Android, iOS en heeft een opslagcapaciteit voor ongeveer 300 muzieknummers. Door zijn waterbestendige design, zwem je tot wel 50 meter onder water. Bovendien bezit hij een stappenteller, hartslagmeter, snelheidsmeter, calorieteller en slaapcycli meter. De batterij gaat ongeveer 4 dagen mee. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken voor een lege batterij.

Apple Watch 6 series

Uiteraard mag de Apple Watch niet ontbreken in dit rijtje met de beste smartwatch. Dit krachtige horloge is ideaal voor fitness en het monitoren van je gezondheid. Het monitort je gezondheid als nooit tevoren. Het apparaat bevat zelfs een meetelement voor je zuurstofsaturatie en ECG-hartmonitor. De 6 series van Apple meet de kwaliteit van je slaap en geeft hier dagelijks inzicht in. Doordat de Apple Watch ontelbare functies bezit is hij de perfecte oplossing voor liefhebbers van gezondheid en sportiviteit.

Conclusie | Beste smartwatch

Er zijn meerdere smartwatches beschikbaar. Het is belangrijk dat je kijkt naar kenmerken en eigenschappen die jezelf relevant vindt. Ga je regelmatig hardlopen? Kies dan voor de Garmin Forerunner 55. Maak je liever een hartfilmpje? Overweeg dan de Apple watch. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, denk je goed na over je besluit.

Onze favoriet is de Garmin Forerunner 945. Dit horloge biedt alles wat we nodig hebben. Hij komt met een prijzig prijskaartje. Uiteindelijk is het de investering absoluut waard. Het is vooral bedoeld voor mensen die hem regelmatig gaan gebruiken voor sportieve activiteiten. Mocht je meer willen weten over dit horloge? Stuur ons dan een mailtje en stel je vraag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *