Inonebox

Inonebox: dé Goodiebox vol fashion & beauty items

Om de zoveel tijd schiet er weer een nieuwe abonnement box uit de grond hier in Nederland. Deze keer zorgt de Inonebox voor een ware aardbeving bij ons op de redactie. Niet geheel vreemd natuurlijk aangezien de try-out box voor slechts €9,- wordt thuisbezorgd.

DutBle Box – Probeer de eerste gratis!

Deze 2-maandelijkse box zit elke keer weer vol verassingen! Ideaal voor iedereen die geen genoeg krijgt van trendy fashion, beauty en lifestyle items. Nadat je de veelbelovende try-out box hebt ontvangen, zal de Inonebox elke twee maanden op je deurmat verschijnen.

Uiteraard zónder extra bezorgkosten of vervelende addertjes onder het gras. Zodat het moment waarop deze veelzijdige box wordt geleverd. Elke keer weer zorgt voor een fantastische verrassing!

Inhoudsopgave

Wat is de Inonebox?

De Inonebox is een veelzijdige box waarvan er om de twee maanden een nieuwe editie verschijnt. Net wat anders dan de meeste beauty boxen, waar we normaal gesproken over schrijven hier op de redactie.

Jouw ultieme verwenmoment – de DutBle Goodiebox!

Deze box zit namelijk bomvol met verassende fashion, beauty en lifestyle producten ter waarden van minimaal €100! Zo zit er voor iedereen eigenlijk elke editie wel wat bruikbaars tussen.

Elk item wordt met veel liefde geselecteerd door het team van Inonebox en zorgt daarom dus ook elke keer weer voor zo’n heerlijk geluksmomentje voor jezelf!

Wat betreft de geselecteerde items ben je bij deze box ook zeker aan het juiste adres. Elke keer ontvang je 5 á 8 full-size producten van de meest uiteenlopende merken in de beauty en fashion industrie.

Inonebox merken
Inonebox merken

Kosten Inonebox

Wat deze box zo interessant maakt, is de perfecte optie om een try-out box te bestellen. Voor slechts €9,- ben je al de trotse eigenaar van zo’n box. Let er wel op, dat deze box een soort welkomstcadeau is voor nieuwe leden.

Heb je liever een andere beauty box? Met de maandelijkse beautybox kun je je onderscheiden. Het abonnement kun je maandelijks opzeggen. Zo zit je dus niet vast aan een betaal verplichting.

Nadat je de eerste box hebt ontvangen, zal er om de twee maanden een nieuwe editie op je deurmat verschijnen. De normale prijs hiervan bedraagt €27,- inclusief verzendkosten.

In principe valt dit echt reuze mee vinden wij persoonlijk! Dat is nog geen vijftien euro per maand voor de meest trendy producten van dit moment.

Misschien ook interessant:

Een try-out box bestellen

Mocht je interesse hebben in zo’n try-out box? Dan kun je via deze link je snel en eenvoudig registreren. Tijdens de registratie geef je een aantal persoonlijke voorkeuren door, zodat het team van Inonebox vervolgens jouw try-out box zal gaan samenstellen.

Deze ontvang je dan ongeveer 10 – 14 dagen later. Bovendien kun je via jouw account op de site van Inonebox, de status van je bestelling blijven volgen.

Buiten de Inonebox bestaat er ook iets als een parfum box. Met Parfumado kun je elke maand een heerlijke geur verwachten. Wil je weten welk geurtje het beste bij je past?

Inonebox ervaringen

Ondanks dat wij van Happy Goodies natuurlijk razend enthousiast zijn van deze box. Bestaat er de kans dat je daarnaast behoeften hebt aan het lezen van wat andere vinden van abonnement of de inhoud.

Op deze site zijn allerlei reviews van personen die hun ervaringen delen. Over het algemeen zijn de meeste ervaringen behoorlijk positief over deze box en de levering ervan.

Inonebox opzeggen

Ben je achteraf toch niet zo enthousiast over de Inonebox? Maak je hier vooral geen zorgen over. Je zit nergens aan vast en zeker niet voor langere periodes. Het abonnement kun je namelijk elke maand opzeggen, wanneer je maar wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
HappyGoodies Favicon

Product van de maand

HappyGoodies Favicon

Categorieën