Beautyboxen van Nederland deel 3: ‘BluxBox’

Beautyboxen van Nederland deel 3

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Welkom bij de zoektocht naar de beste Beautyboxen van Nederland deel 3. Deze keer wordt de ‘BluxBox’ onder de loep genomen door onze redactie.

Kan deze beauty box opboksen tegen de populaire Goodiebox uit deel 1? En hoe presteert dit verwen pakketje ten opzichten van de box van Lookfantastic uit deel 2? Dat lees je natuurlijk allemaal in deze blogpost!

Let op! De BluxBox is overgegaan in de StyleTone box! De informatie hieronder is dus niet meer van toepassing.

Wat is BluxBox?

BluxBox is een beauty box afkomstig uit de Benelux. Blux staat in dit geval voor ‘Be Lux’ en heeft een abonnementsvorm, die net wat anders is dan de abonnementen van Goodiebox en Lookfantastic.

Je ontvangt de box namelijk niet elke maand, maar om de twee maanden. Deze bevat elke editie rond de 8 á 10 beauty items.

Opvallend is dat de totale waarde van alle geselecteerde items altijd minimaal €100,- is bij deze box.

Maar goed deze verschijnt dan ook maar 6 keer per jaar op je deurmat in plaats van 12. Gelukkig wordt de BluxBox net zoals bijvoorbeeld de Goodiebox, helemaal gratis en voor niets bij je thuisbezorgd.

Daarbij komt dat je items ontvangt uit diverse categorieën. Deze staan hieronder voor je op een rijtje:

 • Make up
 • Huidverzorging
 • Nagellak
 • Haarverzorging

De inhoud van deze beauty box wordt met veel aandacht geselecteerd door het team van Blux. Door middel van de producten die je ontvangt, maak je vrij goedkoop kennis met allerlei beauty merken.

Ook is zo’n box natuurlijk ideaal om als cadeautje weg te geven. Mocht je vooralsnog helemaal omkomen van de beauty producten? Dan kun je de BluxBox opzeggen wanneer jij dat wilt!

Misschien ook interessant:

Wat is een beauty box?

Beauty box bestellen: zo kies je het juiste abonnement

Afvalstoffen afvoeren: thuis je lichaam detoxen

Hoe werkt de BluxBox beauty box?

Op de site kun je binnen no-time een abonnement voor deze beauty box afsluiten. Het bestellen werkt vrij eenvoudig omdat er letterlijk maar één vorm is van dit abonnement.

De eerste keer betaal je via iDeal en vervolgens wordt hetzelfde bedrag om de twee maanden automatisch van je rekening afgeschreven.

Net als op de site van Lookfantastic is er de mogelijkheid om de beauty items opnieuw te bestellen. Bevalt een bepaalde sample uit de BluxBox? Dan bestel je hem dus gewoon nog een keer via de officiële site!

Soms zijn de producten niet (meer) online verkrijgbaar. Dan staat er gelukkig altijd wel bij welke winkels en drogisten je deze kunt vinden.

Beautyboxen van Nederland deel 3
Inhoud BluxBox

Wat kost een BluxBox abonnement?

In dit artikel beautyboxen van Nederland deel 3 zien we, dat de kosten van het abonnement behoorlijk meevallen ten opzichten van de boxen uit andere delen van de serie.

Je krijgt in verhouding namelijk net wat meer items. Veel verschil zien we hier trouwens ook weer niet, aangezien de BluxBox zes keer per jaar uitkomt.

De prijs is voor deze persoonlijke verrassing, die is trouwens ook een stuk minder dan verwacht. Elke twee maanden ben je in totaal €29,95 kwijt. Je kunt voor deze prijs zowel samples als full size producten verwachten.

Beautyboxen van Nederland deel 3

Daarmee zit je aan ongeveer €15,- per maand en ben je gemiddeld gezien zelfs iets minder geld kwijt dan bij Goodiebox en Lookfantastic.

Voordelen Bluxbox

Elke beauty box kent zo z’n voor- en nadelen. In onze zoektocht naar de beste beautyboxen van Nederland deel 2 zetten we alle voordelen altijd nog even kort op een rijtje. Dit zijn er behoorlijk wat!

 • Elke box is een verrassing voor jezelf
 • Ontvang diverse cosmetica producten
 • Je krijgt zowel samples als full size producten
 • Mogelijkheid om items opnieuw te bestellen
 • Gratis thuisbezorgd en opzeggen wanneer je wilt
 • Beauty box bevat elke keer 8 á 10 items
 • Gemiddeld gezien is de BluxBox vrij gunstig

Nadelen BluxBox

Ook zitten er wat nadelen aan het abonnement van Blux. Deze zijn vrij minimaal vinden wij, maar misschien toch de moeite waard om even te benoemen. Daarbij komt dat deze nadelen natuurlijk niet voor iedereen gelden.

 • De box verschijnt minder vaak dan andere beautyboxen
 • Niet elk beauty item past bij jouw type huid
 • Beperkte mogelijkheid voor specifieke wensen

Beautyboxen van Nederland deel 3: eindconclusie

In de conclusie van beautyboxen van Nederland deel 3 zien we dat deze beauty box een grote speler kan worden binnen deze markt.

Blux heeft een mooie en aantrekkelijk ogende beauty box gecreëerd. Eentje met unieke eigenschappen die we tot dusver nog niet hebben gezien.

Gemiddeld gezien ben je net wat goedkoper uit dan de concurrentie tot nu toe. Ook zien we dat er méér diverse productcategorieën in deze box zitten.

Dit hoeft natuurlijk niet voor iedereen even interessant te zijn. Maar goed, een tube tandpasta is op z’n tijd nog best handig om te krijgen ook.

Voor meer informatie over beautyboxen adviseren we deze pagina eens te bekijken. Hier staan al onze post over dit ideale concept, zodat je snel het antwoord op je vraag gevonden hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen blogs
Categorieën
Beautyboxen
Nieuwe blogs