Beautyboxen van Nederland deel 2: ‘Lookfantastic’

Beautyboxen van Nederland deel 2

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Welkom bij het tweede deel van deze reeks, waarin we opzoek gaan naar de beste make up abonnementen van dit moment. In beautyboxen van Nederland deel 2 is de veelzijdige box van het merk ‘Lookfantastic’ aan de beurt.

Vorige keer waren we al te spreken over de meeste eigenschappen van de Goodiebox. Daar lees je alles over in Beautyboxen van Nederland deel 1

Laat je deze keer verrassen door het maandelijkse verwenpakketje van Lookfantastic. Wat ons betreft is deze beauty box zeker een kandidaat, die er uiteindelijk met de winst vandoor zou kunnen gaan.

Lees ook: Lookfantastic beauty box review in het Nederlands

Waarom deze serie beautyboxen van Nederland?

Omdat wij gewoon ontzettend happy worden van allerlei make up boxen. Daar komt bij dat we in deel 2 van de beste beautyboxen van Nederland. De box van Lookfantastic simpelweg niet kunnen negeren.

Aan het eind van de reeks zal er een definitieve winnaar worden gekozen. Waarvan wij vervolgens kunnen garanderen, dat het de beste beauty box is hier verkrijgbaar.

Wat is Lookfantastic?

Lookfantastic is een Britse beauty boutique opgericht in 1996. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterke speler in de online beauty markt.

Ook de beauty box van Lookfantastic valt wereldwijd bij ontzettend veel vrouwen in de smaak. Elke maand bevat de box: minimaal zes beauty items, het beauty box magazine van Lookfantastic en de laatste versie van het tijdschrift Elle.

Deze wordt zorgvuldig samengesteld door het team van Lookfantastic en is minimaal €50,- waard. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de geselecteerde producten.

Ze zijn voornamelijk bedoelt om op een voordelige manier kennis te maken met beauty items van uitstekende kwaliteit.

Wil je weten wat er in een Lookfantastic beauty box zit en wat wij van de producten vinden? Lees dan onze beauty box review!

Misschien ook interessant:

Wat is een beauty box?

Beauty box bestellen: zo kies je het juiste abonnement

Afvalstoffen afvoeren: thuis je lichaam detoxen

Hoe werkt de Lookfantastic beauty box?

Via de site kies je een abonnement op de beauty box van 1, 3 ,6 of 12 maanden. Ga je voor een abonnementsduur van een volledig jaar? Dan ben je gemiddeld gezien een stuk voordeliger uit.

Wat handig is aan de site van Lookfantastic is dat je de mogelijkheid hebt om de beauty items opnieuw te bestellen. Bevalt bijvoorbeeld een bepaalde sample uit de beauty box. Dan bestel je dit product simpelweg gewoon nog een keer!

Daarnaast word je bij het afsluiten van een abonnement automatisch lid van ‘The Beauty Box Club’. Als lid ontvang je naast je beauty box namelijk ook nog andere kleine ’traktaties’ van Lookfantastic.

Onderstaand filmpje vertelt eigenlijk precies, waar het bij deze make up box allemaal om draait!

Wat kost een Lookfantastic abonnement?

Beautyboxen van Nederland deel 2 is natuurlijk niet compleet zonder dat we naar de kosten van het abonnement hebben gekeken.

De prijs van een Lookfantastic box wordt bepaald aan de hand van de lengte van het abonnement. Je kunt daarbij maximaal kiezen voor een abonnementsduur van 12 maanden.

Kies je ervoor om één enkele beauty box te ontvangen? Dan betaal je €20,- voor 1 maand. In principe is daar niks van te zeggen kijkende naar de items die er in zo’n box zitten elke maand.

Soms kan het namelijk best zijn dat de totale waarde van zo’n box tegen de €100,- aanzit.

Ga je direct voor een abonnement van 12 maanden? Dan betaal je slechts €15,50 per box. Verder zitten er geen extra kosten verbonden aan het opsturen van de box. Je krijgt hem vrijwel altijd gratis thuisbezorgd!

Voordelen Lookfantastic beauty box

Elke beauty box kent zo z’n voor- en nadelen. In onze zoektocht naar de beste beautyboxen van Nederland, zetten we ook in deel 2 alle voordelen nog even kort op een rijtje. Dit zijn er behoorlijk wat!

  • Elke maand een verrassing voor jezelf
  • Lid van de ‘Beauty Box Club’
  • Mogelijkheid om producten opnieuw te bestellen
  • Gratis thuisbezorgd en opzeggen wanneer je wilt
  • Keuze uit 1, 3, 6, of 12 maanden abonnement
  • Beauty box bevat twee magazines

Nadelen Lookfantastic beauty box

Hier en daar zitten er natuurlijk ook wat nadelen aan het abonnement van Lookfantastic. Deze zijn zeker de moeite waard om even te benoemen, maar gelden trouwens niet voor iedereen.

  • Niet elk beauty item past bij jouw type huid
  • Verpakkingen zijn samples van daadwerkelijke product
  • Beperkte mogelijkheid voor specifieke wensen

Beautyboxen van Nederland deel 2: eindconclusie

In onze conclusie van beautyboxen van Nederland deel 2, kunnen we het eigenlijk alleen maar positief houden wat betreft de make up box van Lookfantastic.

Er zijn namelijk meer dan genoeg voordelen die ons zouden doen besluiten om deze beauty box op z’n minst een keertje uit te proberen.

Ze wegen in ieder geval een stuk lichter dan de bijkomende nadelen van dit maandelijks cadeautje voor jezelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen blogs
Categorieën
Beautyboxen
Nieuwe blogs